Παροξυσμός στη Μ. Βρετανία με νεόνυμφο ζευγάρι κούκλες που μοιάζουν στον Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ [εικόνες] - iefimerida.gr

Παροξυσμός στη Μ. Βρετανία με νεόνυμφο ζευγάρι κούκλες που μοιάζουν στον Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ [εικόνες]

apimages
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μεγάλες στιγμές ζουν οι Βρετανοί καθώς οι μισοί ασχολούνται με το Brexit και οι άλλοι μισοί με το γάμο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ που θα γίνει τον Μάιο.

Η 36χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός έχει γίνει αντικείμενο λατρείας από τους οπαδούς της βασιλικής οικογένειας στη Βρετανία και τις ΗΠΑ.

Ολα όσα φοράει και κάνει η Μέγκαν Μάρκλ γίνονται πρώτο θέμα στα βρετανικά τάμπλοιντς και αυτό μάλιστα μεταφράζεται σε εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια για τη βρετανική οικονομία.

Οι Βρετανοί και όχι μόνο προσπαθούν με κάθε τρόπο να επωφεληθούν από την μεγάλη απήχηση που έχει η Αμερικανίδα ηθοποιός και μάλιστα μία εταιρεία, σκαρφίστηκε να φτιάξει κούκλες που να μοιάζουν στην Μέγκαν Μάρκλ και τον πρίγκιπα Χάρι.

Η εταιρεία Etsy.com πουλάει τις κούκλες στο διαδίκτυο και κοστίζουν 148 ευρώ.

Δείτε τις κούκλες που μοιάζουν στον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ και πωλούνται στο διαδίκτυο στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μέγκαν Μαρκλ Πρίγκιπας Χάρι κούκλες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ