Στο «σφυρί» φορέματα που έβαλαν οι σταρ στις Χρυσές Σφαίρες -Από τη διαμαρτυρία στα μαύρα - iefimerida.gr

Στο «σφυρί» φορέματα που έβαλαν οι σταρ στις Χρυσές Σφαίρες -Από τη διαμαρτυρία στα μαύρα

Στο «σφυρί» μαύρα φορέματα των σταρ από τη βραδιά των Χρυσών Σφαιρών (Φωτογραφία: AP/ Jordan Strauss)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα μαύρα φορέματα που έβαλαν οι σταρ στην απονομή των Χρυσών Σφαιρών, ως διαμαρτυρία για τα θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης θα «εμφανιστούν» ξανά.

Σύμφωνα με τη Vogue, το Condé Nast και το eBay θα συνεργαστούν με το Time's Up, στη δημοπρασία 39 εκ των μαύρων φορεμάτων και σμόκιν που φόρεσαν σταρ στο κόκκινο χαλί εκείνη τη βραδιά. Ανάμεσά τους, εκείνα που είχαν επιλέξει η Ρις Γουίδερσπουν, η Μέριλ Στριπ, η Νικόλ Κίντμαν, αλλά και αυτό που φορούσε η Ζόι Κράβιτζ.

Το Time's Up είναι το πρόγραμμα που δημιούργησαν δεκάδες ηθοποιοί, σεναριογράφοι και σκηνοθέτες του Χόλιγουντ, για την αντιμετώπιση της σεξουαλικής παρενόχλησης. Θα χρηματοδοτεί τη νομική υποστήριξη γυναικών και ανδρών που πέφτουν θύματα τέτοιων συμπεριφορών στον χώρο εργασίας τους.

Οι σχεδιαστές που δημιούργησαν τα 39 φορέματα θα τα δωρίσουν για να δημοπρατηθούν για αυτό τον σκοπό. Η δημοπρασία θα γίνει στο eBay την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Χρυσές Σφαίρες δημοπρασία φορέματα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ