Μελισσανίδης σε Βράνιες: Δεν πρόκειται να σε πουλήσει η ΑΕΚ - iefimerida.gr

Μελισσανίδης σε Βράνιες: Δεν πρόκειται να σε πουλήσει η ΑΕΚ

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης ήταν ξεκάθαρος στην συνάντηση του με τον Ογκνιέν Βράνιες.

Μετά τα όσα έκανε ο Βόσνιος στόπερ, το αφεντικό της ΑΕΚ δεν δέχεται την αποχώρηση του στόπερ από την ομάδα.

Το πρώτο «όχι» στην Αντερλεχτ ακολούθησε σήμερα η στάση του «Τίγρη» απέναντι στον παίκτη, ο οποίος απουσίασε δίχως άδεια από την προπόνηση.

Ο ποδοσφαιριστής συναντήθηκε με τον διοικητικό ηγέτη της ΠΑΕ και του μεταφέρθηκε με απόλυτο τρόπο η θέση του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Μελισσανίδης επεσήμανε στον Βράνιες, παρουσία του τεχνικού διευθυντή Νίκου Λυμπερόπουλου, ότι ακόμη και αν έρθει νέα βελτιωμένη πρόταση από την Άντερλεχτ για την παραχώρησή του, η ΑΕΚ δεν πρόκειται να τον πουλήσει!

Ο παίκτης θα τιμωρηθεί σε πρώτη φάση με βάση τον εσωτερικό κανονισμό για την σημερινή απουσία του από την προπόνηση και όπως είπε θα είναι κανονικά αύριο στα Σπάτα. Πλέον, αναμένεται η απόφαση της διοίκησης και δη του Μελισσανίδη για το πως θα… τιμωρήσει τον παίκτη για την ασέβεια και τον εκβιασμό που έπραξε προς τον σύλλογο.

Πάντως, η εντολή Μελισσανίδη παρουσία του Νίκου Λυμπερόπουλου ήταν ξεκάθαρη, «το κεφάλι κάτω και δουλειά». Kάτι που σημαίνει ότι τουλάχιστον μέχρι τον Ιούνιο ο Βράνιες συνεχίζει να θεωρείται παίκτης της ΑΕΚ και τότε θα επανεκτιμηθεί η κατάσταση.

Πλέον, αναμένεται με ενδιαφέρον και το πως θα… υποδεχθεί ο Μανόλο Χιμένεθ και οι συμπαίκτες του αύριο στα Σπάτα τον Βόσνιο μετά την… ανταρσία του. Και ειδικότερα αν υπολογίζεται από τον Ισπανό τεχνικό για το ματς του Σαββάτου με την Λάρισα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ βρανιες Μελισσανίδης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ