Οργιάζουν οι φήμες ότι η Κάιλι Τζένερ γέννησε το παιδί της Κιμ Καρντάσιαν - iefimerida.gr

Οργιάζουν οι φήμες ότι η Κάιλι Τζένερ γέννησε το παιδί της Κιμ Καρντάσιαν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Κιμ Καρντάσιαν και ο Κάνιε Γουέστ καλωσόρισαν το τρίτο τους παιδί και οι φαν της γνωστής οικογενείας είναι πεπεισμένοι πως η Κάιλι Τζένερ ήταν η παρένθετη μητέρα της αδελφή της.

Συγκεκριμένα, η Κιμ Καρντάσιαν ανακοίνωσε πως στις 15 Ιανουαρίου ήρθε στον κόσμου τους ένα υγιές κοριτσάκι, κάνοντας την οικογένεια να πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Οργιάζουν οι φήμες ότι η Κάιλι Τζένερ γέννησε το παιδί της Κιμ Καρντάσιαν  | iefimerida.gr 0

Οι φήμες άρχισαν να οργιάζουν στο Twitter μετά την είδηση πως η Κάιλι Τζένερ πήγε στο νοσοκομείο την περασμένη Παρασκευή.

Επίσης, ένα ακόμη ύποπτο στοιχείο για τους φαν των Καρντάσιαν είναι πως η Κάιλι Τζένερ ακόμη και τώρα δεν έχει μιλήσει για το γεγονός πως περιμένει παιδί, με αποτέλεσμα οι χρήστες να συμπεράνουν πως η Κάιλι Τζένερ ήταν η παρένθετη μητέρα που έφερε στον κόσμο το παιδί της Κιμ Καρντάσιαν.

Οργιάζουν οι φήμες ότι η Κάιλι Τζένερ γέννησε το παιδί της Κιμ Καρντάσιαν  | iefimerida.gr 1

«Το να είναι η Κάιλι Τζένερ η παρένθετη μητέρα της αδελφής της θα ήταν το αγαπημένο μου σενάριο συνωμοσίας», ανέφερε μία γυναίκα στο Twitter.

«Περίεργο το γεγονός ότι η Κάιλι ήταν στο νοσοκομείο πριν λίγες μέρες και το μωρό της Κιμ γεννήθηκε χτες», ανέφερε μία άλλη, ενώ άλλοι έκαναν τουίτ, λέγοντας «Είμαι πεπεισμένος/η».

Οργιάζουν οι φήμες ότι η Κάιλι Τζένερ γέννησε το παιδί της Κιμ Καρντάσιαν  | iefimerida.gr 2

Προς πικρία όλων όσων βρήκαν ενθουσιώδης αυτό το σενάριο συνωμοσίας, το TMZ ανέφερε πως αυτή η είδηση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Πάντως φαίνεται πως οι χρήστες του διαδικτύου τα περιμένουν πλέον όλα από τις αδελφές Καρντάσιαν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ