Νεαροί διακινούσαν «μαϊμούδες» τσάντες, αθλητικά παπούτσια και κινητά - iefimerida.gr

Νεαροί διακινούσαν «μαϊμούδες» τσάντες, αθλητικά παπούτσια και κινητά

Συνελήφθησαν ενώ έβγαιναν από την αποθήκη τους
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τρία άτομα από το Μπαγκλαντές, ηλικίας 19, 21 και 32 ετών, συνελήφθησαν, κοντά στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Τους συνέλαβαν αστυνομικοί του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Ασφάλειας Αττικής, με την κατηγορία της διακίνησης απομιμητικών προϊόντων.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για τα αδικήματα της πλαστογραφίας, της απάτης, της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος, καθώς και των νόμων περί παραεμπορίου, σημάτων, αθέμιτου ανταγωνισμού και προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δράστες εντοπίστηκαν τη στιγμή που έβγαιναν από πολυκατοικία, στο υπόγειο της οποίας φυλούσαν προϊόντα παραεμπορίου. Όπως διαπιστώθηκε τα παραπάνω απομιμητικά προϊόντα τα διέθεταν σε πλανόδιους πωλητές, στην οδό Πατησίων.

Στην κατοχή τους καθώς και από την έρευνα στην αποθήκη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά: 381 ζευγάρια αθλητικά υποδήματα, που έφεραν σήματα επώνυμων εταιρειών, 341 πακέτα καρτών κινητής τηλεφωνίας διαφόρων εταιρειών και 297 αξεσουάρ κινητών τηλεφώνων.
Σημειώνεται, ότι ο 32χρονος είχε συλληφθεί στο παρελθόν για όμοια αδικήματα. Οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ