Εβαλε 10 στρώσεις ρούχα για να μη πληρώσει για έξτρα αποσκευή στο αεροπλάνο - iefimerida.gr

Εβαλε 10 στρώσεις ρούχα για να μη πληρώσει για έξτρα αποσκευή στο αεροπλάνο

Φωτογραφια: RYAN_HAWAII/Twitter
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κλειστή την πόρτα του αεροσκάφους που θα τον μετέφερε στο Λονδίνο βρήκε ένας επιβάτης στην Ισλανδία, που φόρεσε οκτώ εσώρουχα και δέκα πουκάμισα για μην πληρώσει για έξτρα αποσκευή.

Ο Ράιαν Κάρνεϊ Γουίλιαμς, που χρησιμοποιεί και το ψευδώνυμο Ράιαν Χαβάι, επρόκειτο να πετάξει από το αεροδρόμιο του Κέφλαβικ με πτήση της British Airways, όταν του απαγόρεψαν την επιβίβαση στο αεροσκάφος, επειδή φόρεσε όλα τα ρούχα που δεν χωρούσαν στην αποσκευή του που είχε ελεγχθεί.

Εξοργισμένος έγραψε στο λογαριασμό του στο Twitter:

«Γεια σας στη @Βritish_Airways. Κρατούμαι στο αεροδρόμιο Κέφλαβικ της Ισλανδίας, επειδή δεν είχε άλλη αποσκευή, φόρεσα όλα τα ρούχα και πάλι δεν με αφήνουν. Ρατσιστικοί οι λόγοι;».

@British_Airways hi being held at Iceland Keflavik airport because I had no baggage put all the clothes on and they still won't let me on. Racial profiling? Or..... pic.twitter.com/NKgpe1cPFP

Η περιπέτειά του, όμως, δεν τέλειωσε εκεί, αφού τα ίδια έπαθε και την επομένη με άλλη πτήση της EasyJet.

Εβαλε 10 στρώσεις ρούχα για να μη πληρώσει για έξτρα αποσκευή στο αεροπλάνο | iefimerida.gr 0

«Και ΠΑΛΙ! Μου αρνήθηκαν [την επιβίβαση] δύο πτήσεις σε δύο μέρες χωρίς σοβαρό λόγο», έγραψε στο Twitter.

And AGAIN! Refused from 2 flights in 2 days for no valid reason :) @easyJet @British_Airways thanks guys wonderful service pic.twitter.com/Ivoc0WZvXl

O Ράιαν Χαβάι ξέμεινε χωρίς λεφτά στο αεροδρόμιο και χωρίς αποσκευές, αφού η τσάντα που είχε παραδώσει έφθασε ασυνόδευτη στη Βρετανία. Τελικά τα κατάφερε να πάει στην Αγγλία με αεροσκάφος Νορβηγικής εταιρείας.

Ο νεαρός διαμαρτυρήθηκε σην EasyJet και την British Airways για την περιπέτειά του και οι δύο εταιρείες τον αποζημίωσαν για τα εισιτήρια που είχε αγοράσει.

Δεν ήταν, πάντως, η πρώτη φορά που επιβάτης προσπάθησε να αποφύγει να πληρώσει για έξτρα αποσκευή φορώντας πολλά ρούχα. Πριν από τρία χρόνια ο τραγουδιστής Τζέις ΜακΈλβαρ λιποθύμησε σε πτήση από το Λονδίνο προς τη Γλασκώβη επειδή φορούσε 12 στρώσεις ρούχα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ