Το καινούργιο Hyundai Veloster θα έχει και έκδοση Ν με 275 ίππους - iefimerida.gr

Το καινούργιο Hyundai Veloster θα έχει και έκδοση Ν με 275 ίππους

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

To Veloster, το πιο περίεργο αυτοκίνητο της Hyundai με τις δύο πόρτες από την πλευρά του συνοδηγού και τη μια από αυτήν του οδηγού, περνά στη 2η γενιά του και παρουσιάστηκε επίσημα στην έκθεση του Ντιτρόιτ.

Οπτικά είναι πιο επιθετική και σπορτίφ και παρόλο που βασίζεται στο πλαίσιο του i30 είναι σαφώς πιο οδηγοκεντρικό. Ο βασικός του κινητήρας -θα είναι διαθέσιμο μόνο στις αγορές των ΗΠΑ και της Κορέας- είναι ένας τετρακύλινδρος 2.000 κυβικών και 150 ίππων, που συνδυάζεται είτε με χειροκίνητο είτε με αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων.

Το καινούργιο Hyundai Veloster θα έχει και έκδοση Ν με 275 ίππους | iefimerida.gr 0

Πιο πάνω βρίσκεται το Veloster Turbo με τον επίσης τετρακύλινδρο 1.600 των 201 ίππων. Εδώ το αυτόματο κιβώτιο είναι διπλού συμπλέκτη με 7 σχέσεις και υπάρχει ένας σαφώς πιο σπορ χαρακτήρας, με βελτιώσεις στη ανάρτηση και πιο χοντρές αντιστρεπτικές. Για πρώτη φορά στην ιστορία του μοντέλου θα παρουσιαστεί και μια πιο σπορ έκδοση, με τον κωδικό Ν, κινητήρα turbo 2.000 κυβικών με απόδοση 275 ίππων και 353 Νm.

Το καινούργιο Hyundai Veloster θα έχει και έκδοση Ν με 275 ίππους | iefimerida.gr 1

Οι διαφορές σε σχέση με τα υπόλοιπα μοντέλα της γκάμας είναι αρκετές κυρίως σε ότι αφορά τις ρυθμίσεις της ανάρτηση και το πιο σπορ σύστημα διεύθυνσης ενώ διατίθεται και ηλεκτρονικό μπλοκέ διαφορικό. Επίσης τα φρένα είναι μεγαλύτερα, οι ζάντες 18 ή και 19 ιντσών, ενώ υπάρχουν 4 αποκλειστικά χρώματα για την συγκεκριμένη έκδοση και αρκετές σπορ αναφορές στο σαλόνι.

Το καινούργιο Hyundai Veloster θα έχει και έκδοση Ν με 275 ίππους | iefimerida.gr 2

Όσο για τις επιδόσεις που ανακοινώνει η Hyundai για το Veloster N είναι εντυπωσιακές, με το 0-100 χλμ./ ώρα να έρχεται σε μόλις 6,1 δευτερόλεπτα.

Το καινούργιο Hyundai Veloster θα έχει και έκδοση Ν με 275 ίππους | iefimerida.gr 3

Το νέο Veloster θα παράγεται στο εργοστάσιο της Ulsan στην Κορέα από τον Σεπτέμβριο του 2018 ενώ οι πωλήσεις του στις αγορές που προαναφέραμε θα ξεκινήσουν προς τα τέλη της χρονιάς.

Το καινούργιο Hyundai Veloster θα έχει και έκδοση Ν με 275 ίππους | iefimerida.gr 4
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Hyundai Veloster έκδοση Ν 275 ίππους
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ