Τα γυρίζει τώρα η Μούσχουρη - iefimerida.gr

Τα γυρίζει τώρα η Μούσχουρη

Νάνα Μούσχουρη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέα συνέντευξη στην οποία αναφέρεται στην Ελλάδα έδωσε η Νάνα Μούσχουρη, αυτή τη φορά ωστόσο η τραγουδίστρια έσπευσε να «προστατεύσει» τον ελληνικό λαό, όπως αναφέρει ο γερμανικός Τύπος, παίρνοντας από πάνω του την ευθύνη του σημερινού χάους.

Στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που έδωσε στο Αμβούργο με αφορμή την επετειακή της περιοδεία, η 77χρονη τραγουδίστρια είπε μεταξύ άλλων: «Η Ελλάδα είναι πολύ περήφανη χώρα. Οι Έλληνες δε φοβούνται να εργαστούν και είναι πολύ ειλικρινείς», τονίζοντας παράλληλα ότι για τη σημερινή κατάσταση ευθύνονται οι πολιτικοί και όχι ο απλοί άνθρωποι.

Επίσης, δήλωσε θυμωμένη με την πολιτική της Ελλάδας «γιατί η κυβέρνηση δεν έκανε τίποτε άλλο όλα αυτά τα χρόνια από το να ψεύδεται», ενώ εξέφρασε την ελπίδα να βρεθεί λύση για τα προβλήματα της χώρας, λέγοντας πως «οι άνθρωποι αξίζουν πραγματικά αυτήν τη λύση».

Τέλος, ευχαρίστησε την Ευρώπη που βοήθησε την Ελλάδα, ενώ ανέφερε ότι «στην Ελλάδα οι άνθρωποι βρίσκονται σε πολύ δύσκολη κατάσταση. Έχουν πάρα πολλά προβλήματα και αυτό πραγματικά δεν είναι ευθύνη του λαού. Η κατάσταση έχει επιδεινωθεί πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ