Περίεργη μαρτυρία για τον θάνατο της 44χρονης -Η συνάντηση με δύο άντρες πριν εξαφανιστεί - iefimerida.gr

Περίεργη μαρτυρία για τον θάνατο της 44χρονης -Η συνάντηση με δύο άντρες πριν εξαφανιστεί

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενας μάρτυρας-κλειδί δίνει νέα τροπή στο θρίλερ με τον θάνατο της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη, μητέρας τριών παιδιών που βρέθηκε νεκρή στο αυτοκίνητό της στην Τριχωνίδα.

Ανδρας που εργάζεται στην περιοχή της παραλίας του Λούρου, το μεσημέρι του Σαββάτου, δήλωσε ότι είδε μπροστά του το αυτοκίνητο της 44χρονης, το χρυσό τρίθυρο Ford, λίγο πριν εξαφανιστεί.

Οπως μετέδωσε η εκπομπή Tatiana Live αρχικά του έκανε τεράστια εντύπωση πώς αυτό το αυτοκίνητο κατάφερε να περάσει μέσα από αυτή τη δύσκολη διαδρομή της παραλίας του Λούρου, καθώς λόγω βροχών οι χωματόδρομοι είναι εξαιρετικά δύσβατοι.

Η μαρτυρία-κλειδί

«Το μεσημέρι των Θεοφανίων, δεν μπορώ να θυμηθώ ποια ώρα, γιατί η δουλειά μου δεν απαιτεί να κοιτάω συχνά ρολόι, είδα το αυτοκίνητο της Ειρήνης στην παραλία του Λούρου. Δεν το είχα ξαναδεί αλλά μου έκανε εντύπωση πώς έφτασε αυτό το αυτοκινητάκι εδώ, γιατί εκείνες τις μέρες είχε βρέξει και πολλά νερά. Εγώ πηγαίνω με το αγροτικό και υποφέρω. Ήταν το χρυσαφί τρίθυρο αυτοκίνητο που τις επόμενες μέρες είδα στην τηλεόραση. Τα Θεοφάνια που το είδα δεν ήξερα σε ποιον ανήκει. Την επόμενη μέρα είδα και τις ομάδες διάσωσης που ήρθαν και έψαχναν την κοπέλα.

Τους είπα τι συνέβη. Ότι δηλαδή είδα το αυτοκίνητο με μια κοπέλα και δύο άνδρες. Τους είδα που σταμάτησαν το αυτοκίνητο και κατέβηκε μόνο η κοπέλα που καθόταν στο πίσω κάθισμα. Ήταν ψηλή και φορούσε μαύρο μπουφάν. Προχωρούσε μόνη της προς την παραλία, περίπου 40 μέτρα μακριά. Κοιτούσε επίμονα τον φίλο μου που ήταν κοντά της. Του φάνηκε όπως μου είπε εκείνος σαν να ήθελε να πει κάτι αλλά δεν του μίλησε.Το αυτοκίνητο συνέχισε για 20 μέτρα. Μετά σταμάτησε και κατέβηκαν δύο άνδρες. Ο οδηγός και ο συνοδηγός. Ο οδηγός του αυτοκινήτου ήταν μετρίου αναστήματος, είχε μακριά μαλλιά και τα είχε πιασμένα. Τα μαλλιά του είχαν γκριζάρει λίγο και φορούσε τζιν παντελόνι. Ο δεύτερος άνδρας φορούσε άσπρο πουκάμισο και μαύρο γιλέκο. Οι δύο άνδρες στάθηκαν για λίγο κοντά στο αυτοκίνητο. Κοιτούσαν τις εργασίες στη θάλασσα και μου έκανε εντύπωση. Σκέφτηκα: Τι μπορεί να θέλουν αυτοί εδώ;»

Στη συνέχεια ο μάρτυρας περιγράφει πώς ο ένας από τους δύο άνδρες ουσιαστικά διέταξε βρίζοντας την Ειρήνη να επιστρέψει στο αυτοκίνητο:

«Έπειτα από περίπου 3 λεπτά, ο άνδρας με τα μακριά μαλλιά φώναξε με πολύ έντονο τρόπο στην κοπέλα να γυρίσει στο αυτοκίνητο. Της είπε: “Μπες μέσα μωρή κ…” Η κοπέλα γύρισε στο αυτοκίνητο της τράβηξαν το κάθισμα και μπήκε πίσω γιατί το αυτοκίνητο είχε δύο πόρτες. Μπήκαν κι εκείνοι μέσα και έφυγαν»

Ο μάρτυρας ισχυρίστηκε ότι ενδεχομένως να μπορούσε να αναγνωρίσει τους δύο άνδρες, ωστόσο σύμφωνα με την εκπομπή παρόλο που κατέθεσε στην αστυνομία κανείς δεν του έδειξε φωτογραφίες υπόπτων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ