Stoximan Basket League: MVP ο Μακένζι Μουρ - iefimerida.gr

Stoximan Basket League: MVP ο Μακένζι Μουρ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Μακένζι Μουρ του εντυπωσιακού Λαυρίου Megabolt αναδείχθηκε για δεύτερη φορά την φετινή σεζόν STOIXIMAN.GR MVP της αγωνιστικής. Η πρώτη ήταν στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Ο 26χρονος Αμερικανός περιφερειακός, που είναι πρώτος σε αξιολόγηση στην STOIXIMAN.GR Basket League, στην εντός έδρας νίκη της ομάδας του επί του Προμηθέα συγκέντρωσε 33 βαθμούς στο ράνκινγκ (20 πόντοι με 6/6 βολές, 4/6 δίποντα, 2/4 τρίποντα, 7 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 2 κοψίματα, 4 κερδισμένα φάουλ, 2 φάουλ εναντίον, 3 κλεψίματα, 2 λάθη σε 27’ και 2’’ συμμετοχής) περισσότερους από κάθε άλλο παίκτη νικήτριας ομάδας στην 12η αγωνιστική της κανονικής περιόδου.

«Είμαι πολύ ταπεινός», δηλώνει ο Μουρ, ο οποίος τονίζει ότι για την μέχρι τώρα πορεία του Λαυρίου Megabolt δεν υπάρχουν «μυστικά», αλλά σκληρή και ομαδική δουλειά, όπως, επίσης, εξαιρετική «χημεία». «Στόχος είναι η καθημερινή βελτίωση», επισημαίνει ο 26χρονος Αμερικανός περιφερειακός.

-Τι σημαίνει για σένα η ανάδειξη σου σε STOIXIMAN.GR MVP της αγωνιστικής για δεύτερη φορά την φετινή σεζόν σε συνδυασμό με την εντός έδρας νίκη του Λαυρίου Megabolt επί του Προμηθέα;

«Ειλικρινά δεν σημαίνει πολλά για μένα. Είμαι πολύ ταπεινός. Θέλω να ευχαριστήσω το προπονητικό τιμ και τους συμπαίκτες μου».

- Ποιο είναι το «μυστικό» της επιτυχίας της ομάδας σου στην φετινή αγωνιστική χρονιά;

«Δεν υπάρχει «μυστικό», αλλά σκληρή και ομαδική δουλειά. Η «χημεία» παίζει σημαντικό ρόλο σε κάθε ομάδα και στο Λαύριο Megabolt είναι εξαιρετική».

- Είναι στόχος του Λαυρίου Megabolt όπως έχει εξελιχθεί η σεζόν να τερματίσει στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας της κανονικής περιόδου και να έχει πλεονέκτημα έδρας στην πρώτη φάση των πλέι οφ;

«Ο στόχος μας είναι να γινόμαστε καλύτεροι ατομικά και ομαδικά σε κάθε προπόνηση και αγώνα. Να βελτιωνόμαστε συνεχώς».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ MVP stoiximan basket league
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ