Χρυσή Διεθνής Βράβευση ποιότητας για το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό DLG - iefimerida.gr

Χρυσή Διεθνής Βράβευση ποιότητας για το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό DLG

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η χρονιά ξεκινάει με μια ακόμα σημαντική διάκριση για το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, της Coca-Cola Τρία Έψιλον που ξεχώρισε ανάμεσα σε παγκοσμίου φήμης προϊόντα, για την άριστη ποιότητα και γεύση του, αποσπώντας τη σπουδαία διάκριση «DLG International Award 2018 in Gold» από τον Ευρωπαϊκό Φορέα Πιστοποίησης Ποιότητας DLG.

Η διεθνής αυτή διάκριση ποιότητας, τρίτη κατά σειρά, μετά τις κορυφαίες διακρίσεις με το «Βραβείο Ανώτερης Γεύσης του iTQi» το 2016 και το 2017, έρχεται να προστεθεί στο σύνολο των διεθνών αναγνωρίσεων που έχει λάβει το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ τα τελευταία χρόνια.

Στο πλαίσιο πιστοποίησης της ποιότητας εκατοντάδων προϊόντων διατροφής από όλον τον κόσμο, οι ειδικοί επιστήμονες του DLG εξέτασαν περισσότερα από 200 εμπορικά σήματα προϊόντων, στον τομέα των δοκιμών ποιότητας φυσικών μεταλλικών και επιτραπέζιων νερών, διαδικασία η οποία έφερε στο Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ την παγκόσμια αυτή χρυσή διάκριση. Η διαδικασία του DLG χρησιμοποιεί εξαιρετικά ευαίσθητους δείκτες και επικεντρώνεται σε μια σειρά από αλληλένδετους παράγοντες, όπως η εμφάνιση, η διαύγεια, η οσμή και η γεύση. Η διαδικασία συμπληρώνεται από αυστηρή εργαστηριακή ανάλυση των προϊόντων, συνυπολογίζοντας ταυτόχρονα το packaging αλλά και το labeling.

Χρυσή Διεθνής Βράβευση ποιότητας για το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό DLG | iefimerida.gr 0

Ο Οργανισμός DLG, με έδρα τη Φρανκφούρτη, ιδρύθηκε το 1885 και είναι ηγέτης στην αξιολόγηση ποιότητας τροφίμων στην Ευρώπη. Μέσα από τις διαδικασίες του DLG, τα προϊόντα εξετάζονται με βάση τις πλέον σύγχρονες προδιαγραφές και μεθόδους. Με γνώμονα τα διεθνή πρότυπα ελέγχου ποιότητας, τα βραβεία του απονέμονται μόνο σε προϊόντα που πληρούν τα αυστηρά κριτήρια ποιότητας του.

Εδώ και 29 χρόνια, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ παράγεται στο Αίγιο από την Coca-Cola Τρία Έψιλον κάτω από συνθήκες αυστηρών ελέγχων και διασφάλισης ποιότητας. Η τρίτη κατά σειρά διεθνής διάκριση έρχεται να επιβεβαιώσει την προσήλωση της εταιρείας στην άριστη ποιότητα των προϊόντων της και στην ασφάλεια του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ, που βρίσκεται στην κορυφή της προτίμησης εκατομμυρίων καταναλωτών.

Χρυσή Διεθνής Βράβευση ποιότητας για το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό DLG | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ