Κατερίνα Τσατσαρώνη: Από συνεργάτις Καμμένου, στο ΔΣ της ΕΡΤ -Αντέδρασε ο Βενιζέλος - iefimerida.gr

Κατερίνα Τσατσαρώνη: Από συνεργάτις Καμμένου, στο ΔΣ της ΕΡΤ -Αντέδρασε ο Βενιζέλος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί ο Πάνος Καμμένος να έχασε τον Κώστα Ζουράρι από υφυπουργό στην κυβέρνηση κέρδισε όμως την τοποθέτηση της στενής συνεργατιδός του στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ.

Πρόκειται για την Κατερίνα Τσατσαρώνη που από μετακλητή υπάλληλος στη Βουλή στο γραφείο του κ. Καμμένου και διευθύντρια επικοινωνίας των ΑΝΕΛ τώρα θα βρίσκεται στο Διοικητικό Συμβούλιο της δημόσιας τηλεόρασης

Η τοποθέτηση έγινε σήμερα στην επιτροπή Θεσμών και διαφάνειας και το θέμα της κυρίας Τσατσαρώνη έθεσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος ο οποίος ανέφερε ότι είναι η πρώτη φορά που στελέχη της ΕΡΤ έχουν τόσο στενούς κομματικούς δεσμούς. Απευθυνόμενος, μάλιστα, προς την ίδια την ρώτησε αν θα συνεχίσει να ασκεί την κομματική της δραστηριότητα δίπλα στον Πάνο Καμμένο.«Μήπως είναι ασυμβίβαστο το γεγονός ότι έχετε τόσο στενή και ενεργή θέση;», την ρώτησε.

Κατερίνα Τσατσαρώνη: Από συνεργάτις Καμμένου, στο ΔΣ της ΕΡΤ -Αντέδρασε ο Βενιζέλος | iefimerida.gr 0

Η κυρία Τσατσαρώνη απάντησε στον Ευάγγελο Βενιζέλο ότι δεν ντρέπεται που εργάζεται για τον Πάνο Καμμένο και πρόσθεσε πως δεν είναι σε κανένα κομματικό όργανο. «Θα ήθελα να μου εξηγήσετε πως θα μπορούσα από την θέση μου στην ΕΡΤ να ωφελήσω τον Πάνο Καμμένο και τουςΑΝΕΛ» ανέφερε.

«Δηλαδή αν διορίζονταν η κυρία Σβίγγου από τον ΣΥΡΙΖΑ δεν θα υπήρχε ζήτημα;» απάντησε ο κ. Βενιζέλος ενώ στο διάλογο παρενέβη ο Νίκος Παππάς λέγοντας πως «δεν θα πάμε και στο άλλο άκρο να θεωρείται μεμπτό η πολιτική στράτευση».

Τελικά υπέρ της Κατερίνας Τσατσαρώνη ψήφισαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ. Η ΝΔ και η ΔΗΣΥ καταψήφισαν ενώ παρόν δήλωσαν το ΚΚΕ, η Ένωση Κεντρώων και το Ποτάμι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ