Πάγκαλος: Να ονομαστούν όπως θέλουν τα Σκόπια, ας τα βγάλουν Αθήνα ή Σπάρτη - iefimerida.gr

Πάγκαλος: Να ονομαστούν όπως θέλουν τα Σκόπια, ας τα βγάλουν Αθήνα ή Σπάρτη

Φωτογραφία: Eurokinissi/ Πάγκαλος για Σκόπια: Τιμή να αντιγράφουν τον Μ. Αλέξανδρο- Σωστή η θέση του Ντομιτρόφ περί αποκλειστικότητας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για το Σκοπιανό και το ενδεχόμενο δημοψηφίσματος μίλησε στον ΣΚΑΪ, ο πρώην ΥΠΕΞ, Θεόδωρος Πάγκαλος, λέγοντας επίσης τι είχε πει το 1992 στον Αντώνη Σαμαρά για το συγκεκριμένο ζήτημα.

«Είναι τιμή μας να αντιγράφουν τον Μέγα Αλέξανδρο» ανέφερε ο Θεόδωρος Πάγκαλος σχετικά με το Σκοπιανό, χαρακτηρίζοντας ως σωστή την θέση Ντομιτρόφ περί μην αποκλειστικότητας στον όρο Μακεδονία.

«Τα Σκόπια ας λέγονται Αθήνα ή Σπάρτη, εμένα όταν μου εμφάνισε το θέμα το 1992 ο Σαμαράς η απάντηση μου ήταν να ονομαστούν όπως θέλουν», δήλωσε στο ΣΚΑΪ το πρωί της Τρίτης ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Θεόδωρος Πάγκαλος.

Αναφέροντας πως «οι αντιδράσεις προέρχονται από κόμπλεξ που έχουν όλοι οι ύποπτοι κύκλοι», ο πρώην υπουργός εξέφρασε την γνώμη του για το ενδεχόμενο δημοψηφίσματος, λέγοντας «600.000 ψήφισαν τον Σώρρα, μη μου λέτε για λαό. Ο καθένας που λέει μ@@@ιες λέει ο λαός. Ένας λαός ηλιθίων δεν μπορεί να κάνει δημοψήφισμα που θέλει ο Καμμένος».

Ο κ. Πάγκαλος χαρακτήρισε, επίσης, «παραμύθι» το αφήγημα της κυβέρνησης για έξοδο από το μνημόνιο ενώ επέμεινε στη φράση του «όλοι μαζί τα φάγαμε». «Γιατί εγώ είμαι προφήτης λέω πολύ έγκαιρα πράγματα που περνάει ο χρόνος και δικαιώνομαι στην πράξη» κατέληξε ο πρώην υπουργός.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΠΑΚΑΛΟΣ Σκοπιανό Σαμαράς ΥΠΕΞ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ