Συνεργάτες Τσίπρα: Η κυβερνητική πλειοψηφία αυξάνεται αντί να μειώνεται, όπως άλλες φορές - iefimerida.gr

Συνεργάτες Τσίπρα: Η κυβερνητική πλειοψηφία αυξάνεται αντί να μειώνεται, όπως άλλες φορές

Ικανοποίηση στο Μαξίμου για τους 154 -Περιμένουν και νέες συνεργασίες με τον ΣΥΡΙΖΑ /Φωτογραφία: Sooc

Μεγάλη ικανοποίηση και αέρας αισιοδοξίας πνέει στο κυβερνητικό στρατόπεδο, μετά το δεύτερο «ναι» της Θεοδώρας Μεγαλοοικονόμου που της άνοιξε την πόρτα εισόδου στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Κατά πληροφορίες, η στάση της κυρίας Μεγαλοοικονόμου δεν ήταν κεραυνός εν αιθρία για τους παροικούντες το Μαξίμου. Αντιθέτως, είχαν ξεκινήσει κάποιες πρώτες... διερευνητικές παρασκηνιακές επαφές με το πρωθυπουργικό περιβάλλον, με αποκορύφωμα την επιστολή της κυρίας Μεγαλοοικονόμου στον πρωθυπουργό.

Πολιτικά δε, αυτό που σχολίαζαν οι συνεργάτες του κ. Τσίπρα είναι οτι «όσο βαδίζουμε στην έξοδο από τα μνημόνια η κυβερνητική πλειοψηφία αυξάνεται αντί να μειώνεται όπως συνέβαινε σε αντιστοιχίες ψηφοφορίες για αξιολογήσεις στο παρελθόν». Ενώ απ’οτι φαίνεται αναμένουν και νέες συνεργασίες εν ευθέτω χρόνο με ανεξάρτητους βουλευτές, καθώς δεν πέρασαν απαρατήρητες οι απουσίες κάποιων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ