Η Ιβάνα για τον Ντόναλντ Τραμπ: Δεν είναι ρατσιστής, λέει ανοησίες γιατί είναι μπερδεμένος - iefimerida.gr

Η Ιβάνα για τον Ντόναλντ Τραμπ: Δεν είναι ρατσιστής, λέει ανοησίες γιατί είναι μπερδεμένος

Η Ιβάνα Τραμπ (Φωτογραφία: AP/ Evan Agostini)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ιβάνα Τραμπ προσπάθησε να υπερασπιστεί τον πρώην σύζυγό της, υποστηρίζοντας ότι ο Αμερικανός πρόεδρος δεν είναι ρατσιστής, αλλά μπορεί να λέει ανόητα πράγματα επειδή είναι μπερδεμένος από τις αντικρουόμενες συμβουλές που δέχεται.

Ο Ντόναλντ Τραμπ έχει δεχθεί σφοδρές επικρίσεις, ότι χρησιμοποιεί ρατσιστική ρητορική, έπειτα από την αναφορά του προέδρου για μετανάστες που πηγαίνουν στις ΗΠΑ από «χώρες απόπατους».

«Δεν νομίζω ότι ο Ντόναλντ είναι διόλου ρατσιστής. Μερικές φορές λέει πράγματα που είναι ανόητα και δεν τα εννοεί πραγματικά, αλλά σίγουρα δεν είναι ρατσιστής», δήλωσε η Ιβάνα Τραμπ στο Good Morning Britain. «Εχει τόσο πολλούς ανθρώπους να του λένε τι να πει, τι να μην πει και ίσως αυτό προκαλεί μπέρδεμα», συμπλήρωσε.

Η ίδια εξέφρασε την πεποίθηση ότι η κόρη της, Ιβάνκα, μπορεί να γίνει η πρώτη γυναίκα πρόεδρος. Οσο για εκείνους που αμφιβάλλουν για τη νοητική του κατάσταση, σχολίασε: «Δεν πιστεύω ότι ο Ντόναλντ θα κάνει παράλογα πράγματα. Είναι πολύ σταθερός, συγκεντρωμένος, οργανωμένος και όταν θέτει έναν στόχο, τον πετυχαίνει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ιβάνα Τραμπ Ντόναλντ Τραμπ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ