Θεοδωράκης για Σκοπιανό: Κάποιοι δουλεύουν για ακόμη μια εθνική ήττα - iefimerida.gr

Θεοδωράκης για Σκοπιανό: Κάποιοι δουλεύουν για ακόμη μια εθνική ήττα

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το θέμα των Σκοπίων προέταξε στην ομιλία του ο επικεφαλής του ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση κατά του Πάνου Καμμένου και κάνοντας λόγο για πολιτική που προδιαγράφει νέα εθνική ήττα.

«Θα ξεκινήσω με το Μακεδονικό γιατί φαίνεται πως κάποιοι στο παρασκήνιο δουλεύουν για μια ακόμα εθνική ήττα. Ο κ. Καμμένος έχει προβάρει πολλές στολές και μάλλον τώρα προβάρει την στολή των τσίρκων. Πρέπει να συναινέσουμε για σύνθετη ονομασία με τον όρο Μακεδονία εφόσον οι γείτονες εγκαταλείψουν τις αλυτρωτικές θέσεις.

Το ζήτημα δεν αφορά την εκκλησία αλλά την Βουλή. Πρέπει να εργαστούμε για λύση αλλά αυτό δεν μπορεί να γίνει με τον υπουργό Εξωτερικών να διαφωνεί με τον υπουργό Εθνικής Αμυνας».

Ο κ. Θεοδωράκης αναφέρθηκε και στις δηλώσεις Ζουράρι. «Ψάξαμε στην Διαύγεια και διαπιστώσαμε ότι 14 μήνες που ήταν στο υπουργείο Παιδείας, υπέγραψε 19 αποφάσεις τυπικού χαρακτήρα. Μια υπογραφή κάθε 25ημέρες. Μήπως να καταργήσουμε τους διακοσμητικούς υπουργούς;»

Ο επικεφαλής του Ποταμιού κάλεσε τις πολιτικές δυνάμεις να συζητήσουν ουσιαστικά για τον εκσυγχρονισμό του συνδικαλιστικού νόμου προκειμένου αυτός να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες των εργαζομένων και οι αποφάσεις να λαμβάνονται από τις πλειοψηφίες .

Όσον αφορά το θέμα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών και στο Δημόσιο ο επικεφαλής του ποταμιού είπε ότι έχει συμβολική σημασία το γεγονός ότι αυτοί θα ξεκινήσουν την Πρωτομαγιά: «από το κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη πάτε στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ