Αιτία χωρισμού η Μέγκαν Μαρκλ -Ο αρχηγός του UKIP έβαλε τέλος στη σχέση του - iefimerida.gr

Αιτία χωρισμού η Μέγκαν Μαρκλ -Ο αρχηγός του UKIP έβαλε τέλος στη σχέση του

Η Μέγκαν Μαρκλ (Φωτογραφία: AP/ Evan Agostini)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο ηγέτης του αντιευρωπαϊκού κόμματος UKIP ανακοίνωσε ότι χώρισε με τη σύντροφό του, εξαιτίας των ρατσιστικών σχολίων που είχε κάνει η τελευταία για την Μέγκαν Μαρκλ, την αρραβωνιαστικιά του πρίγκιπα Χάρι.

Ο Χένρι Μπόλτον δήλωσε ότι τερμάτισε τη σχέση του με το μοντέλο Τζο Μάρνεϊ, έπειτα «φρικτά» μηνύματα που είχε στείλει εκείνη σε φίλο της, τα οποία δημοσίευσε εφημερίδα. Σε αυτά η 25χρονη Μάρνεϊ, που είχε αρχίσει να βγαίνει με τον 54χρονο πολιτικό μόλις μετά τα Χριστούγεννα, περιέγραφε την Μαρκλ ως «ανόητη μικρή κοινή» και ανέφερε ότι «ο σπόρος της θα μαγαρίσει τη βασιλική μας οικογένεια», σύμφωνα με την Mail. Η Αμερικανίδα ηθοποιός έχει λευκό πατέρα και αφροαμερικανίδα μητέρα. Επίσης, η Μάρνεϊ περιέγραφε τους έγχρωμους ως άσχημους.

«Το ρομαντικό στοιχείο αυτής της σχέσης τελείωσε. Οσο φρικτά και προσβλητικά ήταν αυτά τα σχόλια που έκανε σε προσωπικά μηνύματα, ειλικρινά δεν πιστεύω ότι αυτά είναι τα πιστεύω της», δήλωσε ο Μπόλτον στο BBC.

Η Μάρνεϊ διεγράφη από το UKIP μετά τη δημοσιοποίηση των μηνυμάτων της, ενώ υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι του κόμματος ζητούσαν και την παραίτηση στο Μπόλτον. «Κάποιοι χρησιμοποίησαν την Τζο για να επιτεθούν σε εμένα. Δεν έχω καμία πρόθεση να παραιτηθώ», είπε ο ίδιος.

Μιλώντας για την πρώην, πλέον, σύντροφό του, είπε ότι είναι συντετριμμένη. «Δεν υπερασπίζομαι τα σχόλιά της, ούτε εκείνη τα υπερασπίζεται. Είναι τρομερά ταραγμένη, όπως κι εγώ. Θα συμπαρασταθώ σε εκείνη και την οικογένειά της», δήλωσε ακόμη.

Πηγή: Reuters

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μέγκαν Μαρκλ UKIP
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ