«Αδεια» η διαδήλωση της ΓΣΕΕ στο Σύνταγμα: 200 άτομα έκλεισαν Αμαλίας, Πανεπιστημίου και Βασ. Σοφίας [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

«Αδεια» η διαδήλωση της ΓΣΕΕ στο Σύνταγμα: 200 άτομα έκλεισαν Αμαλίας, Πανεπιστημίου και Βασ. Σοφίας [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Υποτονική είναι η συμμετοχή των διαδηλωτών της ΓΣΕΕ στην διαδήλωση- αντίδραση για το πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης που ψηφίζεται απόψε το βράδυ.

Μόλις 200 άτομα συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Συντάγματος, ενώ πολύ μικρή συμμετοχή είχε και η πορεία της ΑΔΕΔΥ νωρίτερα σήμερα το πρωί απο την πλατεία Κλαυθμώνος. Οι διαδηλωτές πάντως θα παραμείνουν στο κέντρο της Αθήνας, ενω ακολουθεί η συγκέντρωση και η πορεία του ΠΑΜΕ απο την Ομόνοια προς την Βουλή. Αν και ελάχιστοι οι διαδηλωτές, κλειστές παραμένουν η οδός Αμαλίας, η Πανεπιστημίου και η Βασιλίσσης Σοφίας.

«Αδεια» η διαδήλωση της ΓΣΕΕ στο Σύνταγμα: 200 άτομα έκλεισαν Αμαλίας, Πανεπιστημίου και Βασ. Σοφίας [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1

Μάλιστα συνδικαλιστές πρωτοβάθμιων οργνώσεων εμφανίστηκαν στην διαδήλωση καταγγέλοντας την ΓΣΕΕ και την ΑΔΕΔΥ οτι ειναι «μαγαζιά του Αλέξη»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πολυνομοσχέδιο ΓΣΕΕ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ