Λεβέντης: Θα ντρέπεστε αν ψηφίσετε το πολυνομοσχέδιο -Θα απολογείστε στα παιδιά σας - iefimerida.gr

Λεβέντης: Θα ντρέπεστε αν ψηφίσετε το πολυνομοσχέδιο -Θα απολογείστε στα παιδιά σας

Ο Βασίλης Λεβέντης (Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Αν ψηφίσετε αυτό το νομοσχέδιο, θα ντρέπεστε και θα απολογείστε στα παιδιά σας επειδή το ψηφίσατε», τόνισε ο Βασίλης Λεβέντης από τη βήμα της Βουλής, στη συζήτηση στην Ολομέλεια για το πολυνομοσχέδιο.

Ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων κατηγόρησε τον πρωθυπουργό, ότι «την ίδια στιγμή που κόβει τα πολυτεκνικά επιδόματα, υπόσχεται να τα επαναφέρει». Επιπλέον, σχολίασε τα λεγόμενα του Αλέξη Τσίπρα από το βήμα της Βουλής, ότι «η πολιτική που ασκεί η κυβέρνηση είναι μέσα στο κλίμα και την πραγματικότητα».

«Αρα, το 2014, όταν υποσχόταν ότι σχίζει μνημόνια, ήταν στον κόσμο του;», αναρωτήθηκε ο κ. Λεβέντης και χαρακτήρισε την παραπάνω τοποθέτηση ως «ομολογία ειλικρίνειας». Παράλληλα, αναρωτήθηκε εάν έχει διαβάσει κανείς από την κυβερνητική πλειοψηφία αυτό το νομοσχέδιο.

Αναφερόμενος στα εργασιακά-απεργιακά, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων υποστήριξε, ότι ο ίδιος παλαιότερα, πίστευε ότι οι απεργίες και η ασυδοσία των συνδικάτων έκαναν ζημιά στις επιχειρήσεις, ενώ τώρα πιστεύει ότι πρέπει να στηριχτούν οι εργαζόμενοι και τα συνδικάτα, καθώς οι περισσότεροι είναι ή άνεργοι ή ημιαπασχολούμενοι και χαρακτήρισε το πολυνομοσχέδιο «έγκλημα κατά της εργατικής τάξης».

Ο κ. Λεβέντης αναφέρθηκε και στο ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ, κάνοντας λόγο για ταύτιση του Νίκου Κοτζιά και της κυβέρνησης, της Εκκλησίας και της Χρυσής Αυγή, για τις δηλώσεις σχετικά με την χρήση του όρου «Μακεδονία» και υπεραμύνθηκε του δικαιώματος της Εκκλησίας να έχει άποψη σε πολιτικά θέματα, καίτοι αναγνώρισε ότι «υπάρχουν ιεράρχες προσκείμενοι στην ακροδεξιά».

Τέλος, ο κ. Λεβέντης υποστήριξε, ότι « εάν γίνει πρωθυπουργός ο κ. Μητσοτάκης, θα τα υπογράψει και αυτός όλα και επειδή έχει υποσχεθεί επενδύσεις που δεν θα μπορεί να τις φέρει, θα πέσει σε 7 μήνες».

Πηγή: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βασίλης Λεβέντης πολυνομοσχέδιο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ