Το Spiegel χλευάζει τον Τραμπ – Τελευταίος στην «Εξέλιξη των Ειδών» [εικόνα] - iefimerida.gr

Το Spiegel χλευάζει τον Τραμπ – Τελευταίος στην «Εξέλιξη των Ειδών» [εικόνα]

Εξώφυλλο στο περιοδικό Der Spiegel είναι για άλλη μία φορά
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, σίγουρα δεν είχε μια καλή εβδομάδα.

Ο Ντόναλντ Τραμπ βρέθηκε στο στόχαστρο ξανά μετά τη δημοσίευση του αμφιλεγόμενου βιβλίου του Μαικλ Γουλφ, που δίνει μια εσωτερική άποψη για τη διοίκηση του Λευκού Οίκου.

Το βιβλίο, αναφέρει λεπτομερώς αρκετές ενοχλητικές ιστορίες για τον Πρόεδρο, τις οποίες ο Λευκός Οίκος αντικρούει.

#FireandFury, Feuer und Zorn: Der neue SPIEGEL ist da. Themen: Ende der Sondierungen / neue Finanzprobleme bei Lionel #Messi / Unterhaltsgesetz. Ab sofort digital, ab morgen am Kiosk: https://t.co/UrAjdJM7P9 pic.twitter.com/jRpAwu2Mnw

Μετά από αυτό, κατηγορήθηκε επειδή αποκάλεσε πολλά έθνη «απόπατους» κατά τη διάρκεια μιας σύσκεψης με τους Γερουσιαστές για τη μετανάστευση.

Επίσης, ο Ντόναλντ Τραμπ λέει ότι αποφάσισε να ακυρώσει ένα προγραμματισμένο ταξίδι στο Λονδίνο για τα εγκαίνια της νέας αμερικανικής πρεσβείας, επειδή δεν του άρεσε το νέο κτίριο. Οι επικριτές λένε ότι ακυρώθηκε επειδή η επίσκεψή του θα πυροδοτούσε ειρηνικές διαμαρτυρίες.

Τώρα, το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel έβαλε στο στόχο του τον Αμερικανό πρόεδρο, απεικονίζοντάς τον στην τελευταία θέση της «Εξέλιξης των Ειδών».

Η φωτογραφία του εξωφύλλου συνοδεύεται με τη λεζάντα «Στην εποχή της φωτιάς και της μανίας» μια προφανή αναφορά στο βιβλίο του Γουλφ.

Δεν είναι πάντως, η πρώτη φορά που το συγκεκριμένο περιοδικό χλευάζει τον Τραμπ. Τον Μάρτιο του 2017, είχε στο εξώφυλλό του τον Τραμπ αλλά τα χαρακτηριστικά του προσώπου είχαν αντικατασταθεί από αυτά του Βλαντιμίρ Πούτιν.

Der neue SPIEGEL ist da - ab jetzt zum Download und ab morgen überall, wo es Zeitschriften gibt. https://t.co/5alsLEJKDF pic.twitter.com/x4Jk0BoVM9

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ντόναλντ Τραμπ περιοδικό Der Spiegel
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ