Μάνος Παπαγιάννης για ξυλοδαρμό Παυλίδου: Δεν έγιναν έτσι τα πράγματα... - iefimerida.gr

Μάνος Παπαγιάννης για ξυλοδαρμό Παυλίδου: Δεν έγιναν έτσι τα πράγματα...

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Μάνος Παπαγιάννης πήρε θέση για το περιστατικό με την Σοφία Παυλίδου, η οποία τον κατήγγειλε για ξυλοδαρμό.

Κατά τη διάρκεια του Πρωινού και με αφορμή όσα ειπώθηκαν, ο ηθοποιός φέρεται πως είχε επικοινωνία με συνεργάτες της εκπομπής της Φαίης Σκορδά και ανέφερε πως τα πράγματα έχουν πάρει τη νομική οδό και ο δικηγόρος του δεν του επιτρέπει κάτι τέτοιο.

Η Φαίη τόνισε: «Μίλησαν με το Μάνο Παπαγιάννη. Δεν μπορεί να μιλήσει γιατί δεν του επιτρέπει ο δικηγόρος του. Ο Παπαγιάννης λέει ότι δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο. Πως δεν έγινε έτσι το περιστατικό και ότι έχει στεναχωρηθεί και με εμένα που έχουμε συνεργαστεί μέσα από τις εκπομπές και υιοθετούμε την άποψη αυτή. Εγώ όμως θέλω να πω ότι για κανένα λόγο ένας άντρας δεν σηκώνει χέρι».

Υπενθυμίζεται ότι η Σοφία Παυλίδου κατήγγειλε τον ξυλοδαρμό της στα καμαρίνια από τον Μάνο Παπαγιάννη, εναντίον του οποίου υπέβαλλε μήνυση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ