Οι άλλοι Ομπάμα: Μισέλ και Μαλία, με τα μπικίνι τους και μπόντιγκαρντ στην παραλία [εικόνες] - iefimerida.gr

Οι άλλοι Ομπάμα: Μισέλ και Μαλία, με τα μπικίνι τους και μπόντιγκαρντ στην παραλία [εικόνες]

Η Μισέλ και η Μαλία Ομπάμα σε παραλάι στο Μαϊάμι. Φωτογραφία: Splash News
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σχεδόν ένα χρόνο από την ημέρα που αποχώρησαν από το Λευκό Οίκο, με δάκρυα στα μάτια, Μισέλ και Μαλία Ομπάμα απόλαυσαν τις βουτιές τους στο Μαϊάμι.

Οι άλλοι Ομπάμα: Μισέλ και Μαλία, με τα μπικίνι τους και μπόντιγκαρντ στην παραλία [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Μητέρα και κόρη, μετά από πολύ καιρό, σε μια εμφάνιση που δεν έχει καμία σχέση με εκείνες της 8-ετίας στο Λευκό Οίκο, απόλαυσαν τον ήλιο, τη θάλασσα και το καλό φαγητό στο Μαϊάμι, συνοδευόμενες από ορδές συνεργατών και μπόντιγκαρντ. .

Οι άλλοι Ομπάμα: Μισέλ και Μαλία, με τα μπικίνι τους και μπόντιγκαρντ στην παραλία [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Οι άλλοι Ομπάμα: Μισέλ και Μαλία, με τα μπικίνι τους και μπόντιγκαρντ στην παραλία [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Η Μισέλ Ομπάμα απαλλαγμένη από τον τίτλο της Πρώτης Κυρίας εμφανίστηκε πιο χαλαρή από ποτέ: Με ένα σκισμένο σορτς και το μαγιό της. Μαζί με παντάντα στα μαλλιά, κρίκους στα αυτιά και σκουρόχρωμα γυαλιά ηλίου. Και τα παπούτσια στο χέρι...

Πιο... απελευθερωμένη από ποτέ και η πρώην Πρώτη Κόρη, η οποία σε ένα διάλειμμα από τις σπουδές της στο Χάρβαρντ εμφανίστηκε φορώντας μόνο το κάτω μέρος του μαγιό της και ένα φούτερ. Και φυσικά το αγαπημένο της αξεσουάρ, όπως κάθε νέου της ηλικίας της, το κινητό της στο χέρι της. Οπως και τα παπούτσια της.

Οι άλλοι Ομπάμα: Μισέλ και Μαλία, με τα μπικίνι τους και μπόντιγκαρντ στην παραλία [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Οι δύο γυναίκες δεν φάνηκε να ενδιαφέρονταν και πολύ για τον γύρω κόσμο που τις κοιτούσε, απολαμβάνοντας τη ζωή μακριά από τον Λευκό Οίκο.

Οι άλλοι Ομπάμα: Μισέλ και Μαλία, με τα μπικίνι τους και μπόντιγκαρντ στην παραλία [εικόνες] | iefimerida.gr 4

Την ίδια ημέρα, μητέρα και κόρη εθεάθησαν να αφήνουν το ξενοδοχείο τους με ένα μεγάλο αριθμό σάκων προτού απολαύσουν το δείπνο τους στο μοντέρνο Prime 112 και περιπλανηθούν στην πόλη. Η Μαλία φορούσε ένα ασπρόμαυρο κοντό φόρεμα ενώ η Μισέλ μια φαρδιά παντελόνα σε χακί χρώμα και μια μακριά μπλε ζακέτα, ενώ στο λαιμό της κρέμονταν μια σειρά από αλυσίδες.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Prime One Twelve Official (@primeonetwelve) στις 7 Ιαν, 2018 στις 12:21 μμ PST

Το εστιατόριο όπου δείπνησαν η Μισέλ και η Μαλία Ομπάμα

Οι άλλοι Ομπάμα: Μισέλ και Μαλία, με τα μπικίνι τους και μπόντιγκαρντ στην παραλία [εικόνες] | iefimerida.gr 5

Και οι δυο τους στιλάτες, μοδάτες και σίγουρα πιο απελευθερωμένες -τουλάχιστον στιλιστικά- από ποτέ, μετά την απομάκρυνσή τους από τον Λευκό Οίκο.

Η μικρότερη κόρη της οικογένειας, Σάσα, δεν ήταν στην παρέα, όπως ούτε και ο πρώην πλανητάρχης, ο οποίος έδωσε πρόσφατα συνέντευξη στον Λέτερμαν η οποία σχολιάστηκε ιδιαιτέρως. Από το γεγονός ότι δεν μπορεί να συναρμολογήσει έπιπλα, μέχρι τα δάκρυα που έριξε για το «χωρισμό» με την κόρη του Μαλία, όταν πήγε στο πανεπιστήμιο.

Φωτογραφίες: Splash News

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ