«Πώς να προσπαθήσω για το γάμο μου όταν ο άνδρας μου δεν ενδιαφέρεται;» - iefimerida.gr

«Πώς να προσπαθήσω για το γάμο μου όταν ο άνδρας μου δεν ενδιαφέρεται;»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Ο άντρας μου δεν με βοηθά, τα κάνω όλα μόνη μου, κουράστηκα. Πώς γίνεται να προσπαθώ μόνο εγώ για το γάμο μας, ενώ εκείνος δεν ενδιαφέρεται;».

Μια γυναίκα μας περιγράφει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει με τον αδιάφορο σύζυγό της.

Συμβαίνει σε πολλούς γάμους. Είναι πολλές γυναίκες που τα κάνουν όλα μόνες τους. Μεγαλώνουν τα παιδιά τους, καθαρίζουν το σπίτι, μαγειρεύουν, πηγαίνουν τα παιδιά σε εξωσχολικές δραστηριότητες και παράλληλα δουλεύουν.

Είναι εκείνες που νιώθουν πολύ κουρασμένες καθώς όλα περνάνε από το χέρι τους. Μέσα σε όλη αυτή την δύσκολη καθημερινότητα υπάρχει και ο σύζυγος που επαναπαύεται και κάθεται χαλαρός μπροστά από την τηλεόραση αφού ξέρει ότι η δυναμική γυναίκα του θα τα φροντίσει όλα με τον καλύτερο τρόπο. Και γιατί άλλωστε να ανησυχήσει; Αφού όλα λειτουργούν ρολόι.

Σου θυμίζει κάτι όλο αυτο; Ενα από τα πιο σκληρά πράγματα σε ένα γάμο είναι όταν ένας σύζυγος θέλει να προσπαθήσει για τη σχέση, ενώ ο άλλος δεν πιστεύει ότι υπάρχει πρόβλημα ή ακόμα χειρότερα δεν τον νοιάζει.

Διάβασε την αληθινή ιστορία μιας γυναίκας που αντιμετωπίζει δυσκολίες στον γάμο της στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σύζυγος άντρας γάμος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ