Ολα τα παπούτσια που θα πρωταγωνιστήσουν στις εμφανίσεις μας το 2018 - iefimerida.gr

Ολα τα παπούτσια που θα πρωταγωνιστήσουν στις εμφανίσεις μας το 2018

Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν υπάρχει κάτι που να χαρίζει περισσότερη αυτοπεποίθηση σε μια γυναίκα από ένα ζευγάρι καλά ψηλοτάκουνα (εντάξει και το κόκκινο κραγιόν).

Τα παπούτσια είναι η ένοχη απόλαυση μας. Κάθε φορά που βγαίνουμε για ψώνια, όσο κι αν έχουμε από πριν σχεδιάσει να αγοράσουμε μόνο τα απολύτως απαραίτητα, γυρίζουμε με ακόμα ένα ζευγάρι παπούτσια στο χέρι,απλά γιατί ήταν σε ευκαιρία και δεν μπορούσαμε να αντισταθούμε και να τα χάσουμε μέσα από τα χέρια μας με τίποτα.

Όπως ακριβώς όταν απολαμβάνεις ένα υπέροχο γλυκό με μπόλικες πεντανόστιμες θερμίδες και μετά έρχονται οι τύψεις. Κάπως έτσι είναι και με τα αμέτρητα ζευγάρια παπούτσια, στην ντουλάπα σου -κάποια από αυτά τα έχεις φορέσει μόνο μία φορά! Οι αδυναμίες είναι αδυναμίες όμως και τα παπούτσια με το περπάτημα χαλάνε (μια καλή δικαιολογία).

Aν λοιπόν είσαι και εσύ αμετανόητη shoe lover, σίγουρα θα θες να ξέρεις τις τάσεις στα παπούτσια του 2018. Όλα τα στιλ, σχέδια και χρώματα που θα πρωταγωνιστήσουν και έρχονται από την πασαρέλα κατευθείαν στα πόδια σου για να διανύσεις χιλιόμετρα κομψότητας.

Διάβασε για όλα τα σχέδια και στιλ παπουτσιών που θα είναι τάση το 2018 στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ παπούτσια Τάσεις 2018
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ