Κουρουμπλής: Αστειότητες οι αντιδράσεις βουλευτών στο πολυνομοσχέδιο - iefimerida.gr

Κουρουμπλής: Αστειότητες οι αντιδράσεις βουλευτών στο πολυνομοσχέδιο

Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής (Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΘΟΔΩΡΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το πολυνομοσχέδιο δεν φέρνει νέα μέτρα, υποστήριξε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, συμπληρώνοντας μάλιστα ότι κατανάλωσε αρκετό χρόνο για να το διαβάσει.

Ακόμη, σημείωσε ότι η κυβέρνηση θα βρει τον τρόπο να αποτρέψει τους πλειστηριασμούς. «Θα προστατεύσουμε την πρώτη κατοικία», πρόσθεσε, ενώ τόνισε ότι το πολυνομοσχέδιο θα ψηφιστεί από την κυβέρνηση και χαρακτήρισε «αστειότητες» τις αντιδράσεις κάποιων βουλευτών.

«Σέβομαι το ΚΚΕ και τους αγώνες του, αλλά το κομμάτι αυτό το υπερασπίζουν με έναν υπερβολικό τρόπο», συμπλήρωσε ο υπουργός Ναυτιλίας, αναφερόμενος στις αντιδράσεις για τις αλλαγές στις απεργίες.

Αναγνώρισε ότι μειώνονται τα επιδόματα των τριτέκνων και πολυτέκνων, αλλά συμπλήρωσε ότι αυξάνονται σε οικογένειες με 1-2 παιδιά. «Πρέπει να στηρίξουμε την οικογένεια με δομές. Η Ελληνίδα μάνα δεν κάνει δεύτερο παιδί», συμπλήρωσε, στις δηλώσεις του στο «Ε».

Σε ό,τι αφορά τα καζίνο, που προβλέπει το πολυνομοσχέδιο, σχολίασε ότι δεν είναι επιλογή της κυβέρνησης να αυξηθούν αυτά που υπάρχουν στην ελληνική επικράτεια. «Είναι επιλογή που μας επιβάλλεται. Οταν τον Αύγουστο του 2018 βγούμε από την επιτροπεία, η χώρα σιγά-σιγά θα αποκτά την αυτονομίας της», πρόσθεσε για το θέμα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ