Πώς περνούν τις ημέρες τους ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν; [εικόνες] - iefimerida.gr

Πώς περνούν τις ημέρες τους ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν; [εικόνες]

Ο πρίγκιπας Χάρι και η μέλλουσα σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ. Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Γοήτευσαν τα πλήθη στο Μπρίξτον αυτή την εβδομάδα με τη δεύτερη δημόσια εμφάνισή τους. Αλλά όταν δεν ασχολούνται με τα βασιλικά τους καθήκοντα, πώς περνούν τις ημέρες τους ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ;

Πώς περνούν τις ημέρες τους ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν; [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Τέσσερις μήνες πριν το γάμο και η daily mail αποκαλύπτει την καθημερινή τους ρουτίνα, από τη γυμναστική, μέχρι τις νυχτερινές τους εξόδους και το αγαπημένο τους ιταλικό εστιατόριο.

Φαγητό στο μοντέρνο Σόχο
Η Μέγκαν λατρεύει το φαγητό, παρόλο που δεν της φαίνεται, και της αρέσει να δειπνεί στο Bocca di Lupo, ένα κομψό ιταλικό εστιατόριο στο Σόχο του Λονδίνου, του οποίου η διάσημη πελατεία περιλαμβάνει τους ηθοποιούς Τζέιμς ΜακΑβόι και Ραλφ Φινς.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bocca di Lupo (@bocca_di_lupo) στις 2 Νοέ, 2017 στις 6:40 πμ PDT

Για την Μέγκαν (μερικές φορές ακολουθεί χορτοφαγική διατροφή), υπάρχουν πολλές επιλογές : από σαλάτες με τρούφα, σέλινο και ρόδι μέχρι καρπάτσιο.

Επίσης, μαζί με τον αγαπημένο της επικσέπτονται συχνά το εστιατόριο Dean Street Townhouse, έναν χώρο γεωργιανού στυλ που ανήκει στον όμιλο Soho House (του οποίου το ζευγάρι είναι VIP μέλη), όπου είχαν το πρώτο τους ραντεβού.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dean Street Townhouse (@deanstreettownhouse) στις 18 Σεπ, 2017 στις 9:25 πμ PDT

Στη δεκαετία του ‘20, ο Φρεντ Αστέρ και ο Ντίλαν Τόμας ήταν συχνοί πελάτες. Σήμερα τα κοκτέιλ που σερβίρει, όπως το Soho Negroni, φτιαγμένο από τζιν και μαρτίνι, κοστίζει 11 λίρες ανά τεμάχιο.

Λίγο πιο πέρα είναι το Soho House, με ένα ιδιωτικό σινεμά, ένα τέλειο καταφύγιο για το ζευγάρι. Πολλές φορές, επίσης έχουν βρεθεί στο Little House, μια άλλη ιδιωτική λέσχη στο Mayfair, όπου η Μέγκαν παραγγέλνει ένα πιάτο με αβοκάντο και αυγά ποσέ και πίνει χυμό Glow που περιέχει τζίντζερ, λάιμ και γκουάβα. «Μοιράζονται τα πιάτα τους» λέει ένα μέλος. «Ο φωτισμός είναι χαμηλός και κανείς δεν τους ενοχλεί».

Πώς περνούν τις ημέρες τους ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν; [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Γιόγκα και τζόκινγκ
Τόσο η Μέγκαν όσο και ο Χάρι είναι αθλητικοί τύπο και θέλουν να ξεκινούν την ημέρα τους με γυμναστική.

Κι ενώ ο Χάρι είναι μέλος στο KX Health Club στο Τσέλσι, ένα γυμναστήριο με μηνιαία συνδρομή 575 λίρες του οποίου μέλος είναι ο ηθοποιός Χιου Γκραντ, η Μέγκαν προτιμά να τρέχει γύρω από τους κήπους του Κένσινγκτον, δύο ή τρεις φορές την εβδομάδα. Δεν έχει προσωπικό γυμναστή και αντ’ αυτού αφιερώνει το χρόνο της στη γιόγκα, την οποία ασκεί εδώ και αρκετά χρόνια (η μητέρα της είναι καθηγήτρια γιόγκα).

Το γυμναστήριο KX Health Club όπου περνά το χρόνο του ο πρίγκιπας Χάρι.

Λατρεύει επίσης τις ασκήσεις που προσφέρουν διάφορα DVD, όπως αυτό της Τρέισι Άντερσον – αγαπημένη της Γκουίνεθ Πάλτροου και της Κιμ Καρντάσιαν – και το Pilates Platinum, με ασκήσεις για την καρδιά και την δύναμη.

Θεραπείες ομορφιάς
Καθώς προετοιμάζεται για τη ζωή της ως πριγκίπισσα, η Μέγκαν έχει αρκετό χρόνο για να περιποιείται τον εαυτό της και να είναι σίγουρη πως θα είναι εντυπωσιακή σε κάθε της εμφάνιση.

Οι βασιλικές πηγές αναφέρουν πως η δροσερή της όψη οφείλεται στην Σάρα Τσάπμαν, ιδιοκτήτρια της κλινικής Skinesis στην πλατεία Σλόαν του Λονδίνου, με πελάτες όπως η Ναόμι Γουότς, η Ούμα Θέρμαν και η Τζίτζι Χαντίντ.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sarah Chapman Skinesis (@skinesis) στις 21 Αύγ, 2017 στις 10:12 πμ PDT

Πώς περνούν τις ημέρες τους ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν; [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Πώς περνούν τις ημέρες τους ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν; [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Η Σάρα – της οποίας τα χέρια είναι ασφαλισμένα για 1 εκατομμύριο λίρες – είναι ειδική στις θεραπείες δέρματος, όπως η θεραπεία προσώπου αξίας 220 λιρών με LED φωτισμό.

Ζεστές βραδιές στο σπίτι
Φορτηγά μεταφορικής εταιρείας εθεάθησαν πρόσφατα να μεταφέρουν τα υπάρχοντα της Μέγκαν στο γραφικό σπιτάκι δύο υπνοδωματίων στο παλάτι του Κένσινγκτον, στο οποίο η ηθοποιός μετακόμισε τον Νοέμβριο.

Ο Χάρι μένει εκεί από το 2013 και πιστεύεται πως η Μέγκαν το έχει μετατρέψει σε ένα κομψό οικογενειακό σπίτι. Η Μέγκαν έχει γεμίσει τους εσωτερικούς χώρους με μαλακά ριχτάρια από κασμίρ, κεριά Diptyque, λευκά ξύλινα έπιπλα, βάζα με παιόνιες, και πίνακες φωτογραφιών του Γκρέι Μάλιν, του αγαπημένου της φωτογράφου.

Οι δυο τους λατρεύουν να περνούν τα βράδια τους μαγειρεύοντας, με πηγές να λένε πως ο Χάρι λατρεύει την πίτα με ψάρι και το μοσχαρίσιο φιλέτο Γουέλινγκτον, ενώ η Μέγκαν προτιμά τα πικάντικα ψάρια και το κοτόπουλο καραϊβικής.

Παρακολουθούν συχνά εκπομπές στο Netflix και πηγές λένε ότι πρόσφατα απόλαυσαν τη σειρά του BBC, McMafia.

Πηγή του παλατιού είπε: «Περνούν όσο περισσότερο χρόνο μπορούν μόνοι τους με πολλά περιστασιακά δείπνα και τηλεόραση».

Δείπνο με φιλαράκια
Δύο φορές την εβδομάδα, το ζευγάρι επισκέπτεται σπίτια φίλων στο δυτικό Λονδίνο, όπου απολαμβάνουν ένα ωραίο δείπνο. Μεταξύ των φίλων τους περιλαμβάνονται ο Χιου βαν Κούτσεμ και η σύζυγός του Ρόουζ Άστορ, ο Τομ και η Λάρα Ίνσκιπ και ο Μαρκ Ντάιερ, ο συχνά αποκαλούμενος «μέντορας» του Χάρι.

Ποιος είναι στη λίστα;
Σε αντίθεση με το γάμο του Γουίλιαμ, ο Χάρι και η Μέγκαν θέλουν να έχουν τον πλήρη έλεγχο της λίστας των καλεσμένων, κι αυτός είναι ένας από τους λόγους που επέλεξαν το συγκριτικά μικρό παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου.

Βασίλισσα του shopping
Η Μέγκαν συνηθίζει να πηγαίνει για ψώνια στην King’s Road στο Τσέλσι. Πρόσφατα εθεάθη σε ένα καναδικό κατάστημα αθλητικών ειδών για εξοπλισμό γιόγκα και στο παντοπωλείο Partridges, που διαθέτει μια σειρά από αμερικανικό τρόφιμα. Η αμερικανίδα ηθοποιός προτιμά να πηγαίνει για ψώνια μόνη της ή με έναν από τους βοηθούς της. Επίσης, μία φορά την εβδομάδα επισκέπτονται το σούπερ μάρκετ της επιλογής τους και ένα κατάστημα Marks and Spencer.

Βόλτες στην πόλη
Προκειμένου να ξεγελάσουν τους παπαράτσι, οι δυο τους κυκλοφορούν είτε με το σπορ Audi RS6 του Χάρι, είτε με ένα μπλε VW Golf. Μερικές φορές επίσης, επιλέγουν να πάρουν ταξί.

Εξορμήσεις τα Σαββατοκύριακα
Το ζευγάρι προτιμά την χαλάρωση τα Σαββατοκύριακα και επιλέγουν να περνούν το βράδυ της Παρασκευής στην εξοχή και κυρίως στο Κότσγουολντς. Έχουν επισκεφθεί επίσης την κατοικία του πρίγκιπα Καρόλου, όπου η Μέγκαν λέγεται ότι ήρθε πιο κοντά με την Καμίλα, ενώ σχεδιάζουν να περάσουν επίσης ένα σαββατοκύριακο στο Κρικχόουελ στη Νότια Ουαλία, όπου η πρώην νταντά του Χάρι έχει ένα γραφικό ξενοδοχείο.

Η πολυτελής ζωή του σκύλου τους
Η Μέγκαν που λατρεύει τα ζώα, αναγκάστηκε να αφήσει στον Καναδά τον Μπόγκαρτ, ένα μίγμα Λαμπραντόρ -σέπερντ και ένα από τα αγαπημένα της σκυλιά, γιατί ήταν πολύ ηλικιωμένος για να ταξιδέψει στη Βρετανία.

Ο σκύλος της ο Γκάι όμως, μετακόμισε μαζί της τον Νοέμβριο και ζει μαζί τους στο Nottingham Cottage.

Τα Σαββατοκύριακα, όταν βρίσκονται στο Λονδίνο, συνηθίζουν να παίρνουν τον Γκάι – που έχει δικό του παλτό και τρώει μόνο βιολογικά τρόφιμα – για βόλτες στα αξιοθέατα του παλατιού.

Βραδιές ταινιών
Το ζευγάρι λατρεύει το θέατρο και έχουν απολαύσει αρκετές παραστάσεις στο West End του Λονδίνου. Φορώντας μαύρα ρούχα και καπέλα, απολαμβάνουν επίσης το σινεμά και κυρίως σε αίθουσες στο Τσέλσι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ