Ψαριανός σε Τσακαλώτο: Είστε μαγκιά και... φινιστρίνι που λέει και η παροιμία! - iefimerida.gr

Ψαριανός σε Τσακαλώτο: Είστε μαγκιά και... φινιστρίνι που λέει και η παροιμία!

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία λαϊκή παροιμία καφενείου με αρκετή βωμολοχία, όπως είπε και ο ίδιος, επιστράτευσέ ο βουλευτής του ποταμιού Γρηγόρης Ψαριανός προκειμένου να επιτεθεί στο ΣΥΡΙΖΑ για όσα έλεγαν οι βουλευτές του ως αντιπολίτευση.

«Θυμάμαι τους πύρινους λόγους που έβγαζαν σημερινοί κυβερνητικοί παράγοντες όταν ήταν στην αντιπολίτευση. Και τώρα εφαρμόζουμε μνημονιακούς κανονισμούς που υπερβαίνουν όσα θα ζητούσαν οι …ανάλγητες φασιστικές μπότες των δανειστών, όπως μας πληροφόρησε πρόσφατα το στενό οικογενειακό περιβάλλον του πρωθυπουργού!

Υπάρχει μία λαϊκή παροιμία του καφενείου που αρχίζει με μαγκιά και τελειώνει με φινιστρίνι. Ε, τώρα είσαστε στο φινιστρίνι!», κατέληξε στην ομιλία του ο κ. Ψαριανός, ωστόσο τα όσα είπε προκάλεσαν την αντίδραση του Ευκλείδη Τσακαλώτο ο οποίος ζήτησε το λόγο και απευθυνόμενος στο βουλευτή του ποταμιού είπε ότι ποτέ ο ίδιος αλλά και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δε μίλησαν για κυβέρνηση Τσολάκογλου και για γερμανοτσολιάδες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γρηγόρης Ψαριανός ποτάμι ΦΙΝΙΣΤΡΙΝΙ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ