Αχτσιόγλου: «Μάλλον δεν είναι δυνατόν» να πάρουν τα δεδουλευμένα τους οι εργαζόμενοι στο Mega - iefimerida.gr

Αχτσιόγλου: «Μάλλον δεν είναι δυνατόν» να πάρουν τα δεδουλευμένα τους οι εργαζόμενοι στο Mega

Φωτογραφία: SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παρά τις ελπίδες που υπήρχαν ότι οι επί σχεδόν δυο χρόνια απλήρωτοι εργαζόμενοι του τηλεοπτικού σταθμού Mega θα μπορούσαν να ωφεληθούν έστω την τελευταία στιγμή, κάτι τέτοιο δεν διαφαίνεται στον ορίζοντα.

Μιας και οι μέτοχοι δεν δείχνουν διάθεση να πληρώσουν δεδουλευμένα και αποζημιώσεις, από την διάταξη που υπάρχει στο πολυνομοσχέδιο και με την οποία οι εργαζόμενοι περνούν ξανά στην πρώτη θέση όσον αφορά την πληρωμή δεδουλευμένων στις επιχειρήσεις που βρίσκονται υπό εκκαθάριση, φαίνεται πως τελικά ούτε αυτό δεν μπορεί να ισχύσει για τον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

Η υπουργός Εργασίας σε συζήτηση που είχε με τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες απάντησε πως «μάλλον αυτό δεν είναι δυνατόν να συμβεί» γιατί όπως είπε η ρύθμιση θα ισχύει για όσες αξιώσεις δημιουργηθούν από την ψήφιση του νόμου και μετά.

Σε ερώτηση για το αν μπορεί ο νόμος να συμπεριλάβει και το Mega αφού θεωρητικά το πρόβλημα θα έχει οριστικοποιηθεί μόλις εκδοθούν οι νέες άδειες και όχι πριν το τέλος Φεβρουαρίου η κυρία Αχτσιόγλου απάντησε επίσης πως «μάλλον αυτό δεν είναι δυνατόν».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ εργασία ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ MEGA
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ