Παίκτρια του X-Factor κάνει το καλύτερο Photoshop που είδαμε ποτέ [εικόνα] - iefimerida.gr

Παίκτρια του X-Factor κάνει το καλύτερο Photoshop που είδαμε ποτέ [εικόνα]

Instagram/ staceysolomon
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Social media. Η αλλιώς ένας κόσμος στον οποίο τα φαινόμενα απατούν! Αυτό ακριβώς θέλησε να αποδείξει η Βρετανίδα πρώην παίκτρια του X-Factor Stacey Solomon.

Τα μέσα κοινωνικά δικτύωσης εχουν μπει δυναμικά στη ζωή μας και αναμφίβολα έχουν δημιουργήσει μια εμμονή ως προς το να παρουσιάζουμε μια ιδανική πραγματικότητα, αλλά και μια τέλεια εικόνα του εαυτού μας.

Σκέψου αν έχεις δημοσιεύσει ποτέ, έστω και μια φωτογραφία που να μην έχει περάσει από επεξεργασία, ειδικά φίλτρα, φωτισμό και τις απαραίτητες σκιάσεις.

Ομως αυτές οι τόσο εντυπωσιακές και αψεγάδιαστες εικόνες που βλέπεις στο Instagram, είναι μάλλον μακριά από την πραγματικότητα και το αποτέλεσμα είναι η δημιουργία ενός ψεύτικου κόσμου, που επηρεάζει όχι μόνο τους γύρω σου, αλλά και εσένα την ίδια, αφού υπάρχουν φορές που δεν σε αναγνωρίζεις.

Αυτό θέλησε να αποδείξει η Stacey Solomon ανεβάζοντας μία συγκριτική φωτογραφία της με μπικίνι στο προφίλ της στο Instagram.

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε μια Βρετανίδα παίκτρια του X-Factor για να μας δείξει τη δύναμη του photoshop στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ παίκτρια X-factor Photoshop instagram
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ