Αυτό το ζευγάρι γυαλιών ηλίου έχει ξετρελάνει τα κορίτσια της μόδας -Το φοράνε ακόμα και το χειμώνα [εικόνα] - iefimerida.gr

Αυτό το ζευγάρι γυαλιών ηλίου έχει ξετρελάνει τα κορίτσια της μόδας -Το φοράνε ακόμα και το χειμώνα [εικόνα]

Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Tα γυαλιά ηλίου είναι για πολλές γυναίκες το πιο αγαπημένο αξεσουάρ και μάλιστα κάποιες έχουν αμέτρητα ζευγάρια στην συλλογή τους.

Τα γυαλιά ηλίου τα αγαπάμε όχι μόνο επειδή προστατεύουν τα μάτια μας από τον ήλιο και την ακτινοβολία, αλλά γιατί μπορούν με μία κίνηση να μας αλλάξουν ολόκληρη την εμφάνιση και να ορίσουν και να δηλώσουν στους άλλους το στυλ μας. Με ένα διαφορετικό ζευγάρι αναβαθμίζεται άμεσα όλη μας η εικόνα και μπορούμε να εκφράσουμε το κάθε διαφορετικό mood of the day! Τα στυλ και σχέδια πολλά και όλα τους μοναδικά. Μικρά και τετράγωνα, στρογγυλά με μεταλλικό σκελετό σαν εκείνα του John Lennon, πολύχρωμοι polarized φακοί με sporty αισθητική και άλλα με vintage θηλυκότητα που αποπνέουν άρωμα γυναίκας.

Τα μεγαλύτερα ονόματα της μόδας, top models, fashion editors και influencers δεν πάνε πουθενά χωρίς το αγαπημένο τους ζευγάρι γυαλιά.

Τον τελευταίο καιρό όμως όλα τα κορίτσια της μόδας συμφωνούν και επιλέγουν ένα συγκεκριμένο, εντυπωσιακό ζευγάρι.

Διάβασε για τα γυαλιά ηλίου που φορούν τα κορίτσια της μόδας ακόμα και μέσα στον χειμώνα στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γυαλιά ηλίου last lolita τάση Les Specs
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ