Αλλαξαν οι τιμές και στις σακούλες του Jumbo -Οι νέες τιμές - iefimerida.gr

Αλλαξαν οι τιμές και στις σακούλες του Jumbo -Οι νέες τιμές

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την τιμή πώλησης στις σακούλες της εταιρίας άλλαξε η διοίκηση των Jumbo με αφορμή την επιβολή του περιβαλλοντικού τέλους.

Συγκεκριμένα μέχρι στιγμής αυτό που ίσχυε ήταν πως πλήρωναν έξτρα μόνο όσοι ήθελαν να αγοράσουν παραπ'άνω σακούλες από αυτές που έπαιρναν για να τοποθετήσουν τα ψώνια τους.

Η πολύ μικρή σακούλα των Jumbo (σ.σ. μέγεθος λίγο μεγαλύτερο από μία σελίδα Α4) πωλούνταν έναντι 0,10 ευρώ, η μικρή (40x60 cm) 0,20 ευρώ, η μεσαία (60x80 cm) 0,50 ευρώ και η μεγάλη - και πλέον "διάσημη" - (65x100 cm) έναντι 0,79 ευρώ.

Ωστόσο, με την επιβολή του περιβαλλοντικού τέλους, οι καταναλωτές θα πληρώνουν κάθε σακούλα που παίρνουν για τα ψώνια τους από την εταιρία.

Πλέον η πολύ μικρή σακούλα των Jumbo πωλείται έναντι 0,05 ευρώ, η μικρή (40x60 cm) 0,09 ευρώ, η μεσαία (60x80 cm) 0,29 ευρώ και η μεγάλη (65x100 cm) έναντι 0,39 ευρώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σακούλες Jumbo τιμή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ