Σε πλήρη σύνθεση η Εκτελεστική Επιτροπή του ΤΧΣ -Ποιο είναι το νέο μέλος - iefimerida.gr

Σε πλήρη σύνθεση η Εκτελεστική Επιτροπή του ΤΧΣ -Ποιο είναι το νέο μέλος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πλήρης είναι πλέον η εκτελεστική επιτροπή του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας με βάση τα όσα ορίζει ο καταστατικός νόμος του Ταμείου.

Οπως ανακοινώθηκε από το ΤΧΣ μετά την δημοσίευση της απόφασης του Υπουργού Οικονομικών περί διορισμού του κ. Ηλία Ξηρουχάκη ως μέλους της Εκτελεστικής Επιτροπής του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, κατόπιν πρότασης του Διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος, και μετά την ανάληψη καθηκόντων από τον κο Ξηρουχάκη, η Εκτελεστική Επιτροπή του Ταμείου απαρτίζεται πλέον από τρία μέλη ως εξής:

  • Διεθύνων σύμβουλος, Martin Czurda, Δ/νοντα Σύμβουλο
  • Αναπληρωτής Διευθύνοντας Σύμβουλος, Eric Tourret
  • Μέλος, Ηλίας Ξηρουχάκης

Το νέο μέλος της εκτελεστικής επιτροπής , ο κ. Ξηρουχάκης διαθέτει 25ετή εμπειρία σε ανώτερες και ανώτατες διοικητικές θέσεις εταιρειών του χρηματοπιστωτικού τομέα και του τομέα των υπηρεσιών σε Ελλάδα και εξωτερικό. Αρκετές δε από τις εταιρείες στις οποίες έχει εργαστεί αποτελούν παγκόσμιους ηγέτες (Global Leaders) στους τομείς που δραστηριοποιούνται.

Eίναι απόφοιτος του Μητροπολιτικού Πανεπιστημίου του Λονδίνου (London Metrololitan University) από το οποία διαθέτει πτυχίο Batchelor (Bachelor of Arts -Honours) στις επιστήμες της διοίκησης με ειδίκευση στην οικονομετρία και τα υποδείγματα επιχειρησιακών προβλέψεων.

Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου Master στα Μακροοικονομικά της Ευρωπαικής Ενωσης (Μaster of Arts in Economics) από το Παναπιστήμιο Exeter του Ηνωμένου Βασιλείου, με εξειδίκευση στη νομισματική πολιτική της Ένωσης και το κοινό νόμισμα.

Είναι επίσης κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου Μaster of Business Administration (MBA) στην Τραπεζική διοίκηση με εξειδίκευση στη διαχείριση Κινδύνων ( πιστωτικών και λειτουργικών) και τα ηλεκτρονικά συστήματα πληρωμών από το ίδιο Πανεπιστήμιο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΧΣ εκτελεστική επιτροπή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ