Η αμήχανη στιγμή της Μαριάννας Τουμασάτου, με την ηλικία της, στην εκπομπή της Καραβάτου [βίντεο] - iefimerida.gr

Η αμήχανη στιγμή της Μαριάννας Τουμασάτου, με την ηλικία της, στην εκπομπή της Καραβάτου [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη Φωλιά των Κου Κου βρέθηκε η Μαριάννα Τουμασάτου το πρωί της Πέμπτης. Με την άφιξη της στο πλατό, η δημοφιλής ηθοποιός δέχτηκε τα κοπλιμέντα της παρουσιάστριας για το πόσο μικροδείχνει.

«Αυτό που συμβαίνει με εσένα είναι λίγο περίεργο γιατί κάθε φορά που σε βλέπω είσαι λίγο πιο μικρή», είπε η Κατερίνα Καραβάτου κάνοντας την Μαριάννα Τουμασάτου να αποκαλύψει πως είναι 50 χρονών. «Φαίνεσαι 30!» της απάντησε η παρουσιάστρια σχολιάζοντας την ηλικία της.

Λίγες στιγμές αργότερα και ενώ η κουβέντα είχε περάσει στην κόρη της με τον Αλέξανδρο Σταύρου, η εκ παραδρομής ερώτηση της Κατερίνας Καραβάτου σκόρπισε αμηχανία: «Καταρχήν άλλο θα κάνετε παιδάκι;». «Σου είπα 50» απάντησε ψύχραιμα η Μαριάννα Τουμασάτου. «Ναι. Έχεις δίκιο, απλώς επειδή πραγματικά φαίνεσαι 30, δεν το αντιλαμβάνομαι», απάντησε γελώντας η παρουσιάστρια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μαριάννα τουμασάτου
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ