Λύτρας: Φωτοβολίδα αυτά που λέει ο δολοφόνος της Ζέμπερη για τον δικηγόρο -Ξέρω το όνομα - iefimerida.gr

Λύτρας: Φωτοβολίδα αυτά που λέει ο δολοφόνος της Ζέμπερη για τον δικηγόρο -Ξέρω το όνομα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Εγώ έχω εικόνα ποιον εννοεί ο δολοφόνος. Γνωρίζω το όνομα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο δικηγόρος του πατέρα της Δώρας Ζέμπερη, Απόστολος Λύτρας, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

«Όχι μόνο δεν υπάρχουν αποδείξεις για αυτά που λέει, ούτε καν ενδείξεις. Επειδή πέταξε ένα όνομα σαν φωτοβολίδα και δημιουργήθηκε σάλος δεν σημαίνει ότι μπορούμε να το πούμε και δημόσια», πρόσθεσε ο κ. Λύτρας.


«Ονομάζει και δύο αστυνομικούς αυτή τη φορά. Ο ένας είναι στο Μεταγωγών, ο άλλος στην Πέτρου Ράλλη. Αυτούς τους ονομάζει ως μέλη της εγκληματικής οργάνωσης με αρχηγό των δικηγόρο που τον αποκαλεί "αφεντικό"», σημείωσε στη συνέχεια ο δικηγόρος, ενώ τόνισε ότι δεν πιστεύει τον Μανώλη Σοροπίδη σε όλα αυτά που ισχυρίζεται.

«Δεν τον πιστεύω. Δεν την πιστεύω αυτή την ιστορία όπως είναι στημένη. Η προσωπική μου αίσθηση είναι ότι αυτά που λέει δεν είναι σοβαρά. Δεν είναι δυνατόν να λέει ένα όνομα έτσι», είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν έχει κάποιο όφελος. Χειρότερα μπερδεύει τα πράγματα όταν λέει ψέμματα. Έχει πει ψέμματα και στο παρελθόν. Είπε ότι είχε το χέρι του στον γύψο και τον δείχνουν να πουλάει το κινητό της Δώρας στην Μενάνδρου και τα χέρια του να είναι κανονικά», σημείωσε ο κ. Λύτρας, και έκλεισε λέγοντας ότι «ο ανακριτής θα αποφασίσει αν θα προχωρήσει σε έρευνα. Θεωρώ ότι δεν θα προχωρήσει σε έρευνα. Ποιος μας λέει ότι δεν τον έβαλε άλλος κρατούμενος να γράψει το νέο υπόμνημα για να στοχοποιηθούν άνθρωποι».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ