ΑΕΚ: Καμία πρόταση για Βράνιες-Σιμόες, «ανοιχτό» για Ανέστη - iefimerida.gr

ΑΕΚ: Καμία πρόταση για Βράνιες-Σιμόες, «ανοιχτό» για Ανέστη

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί να κυκλοφορούν φήμες για ενδιαφέρον ξένων ομάδων για παίκτες της ΑΕΚ, ωστόσο μέχρι τώρα δεν υπάρχει καμία πρόταση.

Υπήρξαν δημοσιεύματα για ενφιαφέρον της Βαλένθια για τον Αντρέ Σιμόες, αλλά τελικά η ισπανική ομάδα απέκτησε σήμερα τον Κοκλέν της Αρσεναλ με 13 εκατ.ευρώ, ενώ επίσης γράφτηκε για ενδιαφέρον της Αντερλεχτ για τον Ογκνιέν Βράνιες δίχως να υπάρχει επίσης πρόταση.

Από την Ένωση ξεκαθάρισαν πως τη δεδομένη στιγμή δεν υπάρχει ούτε καν διερευνητική κρούση από σύλλογο για τον Βόσνιο στόπερ, με την ομάδα να μην ασχολείται και να μην συμμετέχει σε μανατζερικά παιχνίδια. Πάντως, πρόθεση της ΑΕΚ είναι να ανανεώσει πρόωρα το συμβόλαιο και του Σιμόες (λήγει το 2019) και του Βράνιες (λήγει το 2019) για να αυξήσει την ρήτρα σε αμφότερους.

Παράλληλα, δεν αποκλείεται εντός Ιανουαρίου να υπάρξουν άμεσες εξελίξεις με τον Γιάννη Ανέστη, καθώς η πλευρά του Ελληνα γκολκίπερ μετά την άρνηση του να αποδεχθεί την πρόταση της ΑΕΚ για ανανέωση (έχει μπει στο «ψυγείο» από τον Μανόλο Χιμένεθ και τη διοίκηση) ψάχνει σύλλογο στο εξωτερικό έξι μήνες πριν μείνει ελεύθερος από την Ενωση.

Τέλος, η ΑΕΚ θα περιμένει το τελευταίο 15ημερο του τρέχοντος μηνός για να τσεκάρει περιπτώσεις και ευκαιρίες στην θέση του αριστερού εξτρέμ από την ξένη αγορά, ώστε να κάνει (πιθανότατα) την τελευταία της μεταγραφική κίνηση στην χειμερινή περίοδο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ βρανιες σιμοες ανεστης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ