Ετοιμάζεται «βόμβα» το καλοκαίρι: «Συμφώνησε με την Ρεάλ Μαδρίτης ο Αζάρ» - iefimerida.gr

Ετοιμάζεται «βόμβα» το καλοκαίρι: «Συμφώνησε με την Ρεάλ Μαδρίτης ο Αζάρ»

Φωτογραφία: Romours
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ρεάλ Μαδρίτης πιθανότατα δεν θα προβεί σε μεταγραφή τον Ιανουάριο, ωστόσο είναι κοντά στο deal της χρονιάς, αφού σύμφωνα με το «RMC» συμφώνησε με τον Αζάρ της Τσέλσι για το καλοκαίρι.

Πριν δυο ημέρες ο ραδιοφωνικός σταθμός RMC, αποκάλυψε πως η Ρεάλ Μαδρίτης έχει κάνει ήδη τις πρώτες κρούσεις στο περιβάλλον του παίκτη και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο Βέλγος άσος αρνείται τις προσπάθειες της Τσέλσι για την επέκταση του συμβολαίου του. Το «RMC» υποστηρίζει πως η Ρεάλ τα βρήκε σε όλα και με τους Μπλε, αφού θέλησε να κάνει πραγματικότητα την μεγάλη επιθυμία του «Ζιζού». Από την πλευρά του, ο προπονητής της Τσέλσι Αντόνιο Κόντε άφησε αιχμές για τη διοίκηση αναφορικά με το θέμα της ανανέωσης του 26χρονου, αφού είχε μεταφέρει πως ο Αζάρ πρέπει να μείνει στην ομάδα για πολλά χρόνια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αζάρ Ρεάλ Μαδρίτης Τσέλσι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ