Μια ανάσα από τον ΠΑΟΚ ο Μολέδο - iefimerida.gr

Μια ανάσα από τον ΠΑΟΚ ο Μολέδο

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ολοένα και πιο κοντά στην Τούμπα και τον ΠΑΟΚ βρίσκεται ο Ροντρίγκο Μολέδο.

Ο Βραζιλιάνος στόπερ του Παναθηναϊκού είχε συνάντηση με τη διοίκηση της ομάδας της Θεσσαλονίκης (τον Λούμπος Μίχελ) και τα βρήκαν, μιας και τον καλύπτει η πρόταση για 6 μήνες.

Αυτό που απομένει είναι ο ποδοσφαιριστής να μιλήσει ξανά με τον Παναθηναϊκό για το θέμα αποπληρωμής των οφειλών προς το πρόσωπό του. Πρόκειται για ένα ποσό κοντά στις 300.000 ευρώ. Θα γίνει, λοιπόν, και αυτή η συνάντηση, αλλά και μια ακόμη ανάμεσα στους ανθρώπους του «τριφυλλιού» και τον ΠΑΟΚ για να τελειώσει το θέμα. Θυμίζουμε ότι ο δικέφαλος προσφέρει στους «πράσινους» περίπου 300.000 ευρώ συν τους Κάτσε - Κωνσταντινίδη μέχρι το τέλος της σεζόν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, η πλευρά του Παναθηναϊκού έριξε και πάλι το όνομα του Ευθύμη Κουλούρη στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, όμως από τον ΠΑΟΚ υπήρξε κατηγορηματική άρνηση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός μολεδο ΠΑΟΚ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ