Χρησιμοποιεί εντελώς λάθος τα όργανα στο γυμναστήριο και γίνεται viral [βίντεο] - iefimerida.gr

Χρησιμοποιεί εντελώς λάθος τα όργανα στο γυμναστήριο και γίνεται viral [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα γυμναστήρια σε όλο τον κόσμο γεμίζουν με «νεοσύλλεκτους» τον Ιναουάριο, καθώς προσπαθούν να χάσουν τα κιλά που πήραν κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων.

Αλλά ένας άνδρας στο Σαράγεβο της Βοσνίας,έδειξε πόσο ανίδεος είναι σε αυτό το ξεκαρδιστικό βίντεο.

Το βίντεο δείχνει τον άνδρα να σκαρφαλώνει επάνω στο μηχάνημα και να πηδά επάνω- κάτω σε μια θεαματικά κακή προσπάθεια να χρησιμοποιήσει τη συσκευή.

Το σωστό, είναι να καθίσεις επάνω και να τραβήξεις τη ράβδο πάνω κάτω ενώ πρέπει να πάτε με αργό ρυθμό και να εισπνέεται και να εκπνέετε με σταθερό ρυθμό.

Ωστόσο, αυτός ο Βόσνιος φαίνεται πως δεν ήξερε την ακριβή χρήση της ράβδου. Στο βίντεο, φαίνεται να κρατιέται από έναν από τους βραχίονες του μηχανήματος και να χοροπηδά πάνω κάτω όσο πιο γρήγορα μπορεί.

Την ώρα που ο άνδρας αυτός προσπαθεί μάταια να κάνει σωστά την άσκηση, ο άνδρας που καταγράφει το βίντεο ακούγεται να γελά λέγοντας: «Φίλε, τι αστείο».

Τελικά, έρχεται ένας άλλος για να βοηθήσει τον αρχάριο. Όμως αντί να του δείξει τη σωστή χρήση του μηχανήματος, αποφασίζει να τον βοηθήσει να εκτελέσει την άσκησή του με τον τρόπο που έκανε μέχρι εκείνη την ώρα.

Σηκώνει τον άλλο βραχίονα του μηχανήματος κι αρχίζει κι αυτός να γελά.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γυμναστήριο Βόσνιος ασκήσεις
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ