Μέγκαν Μαρκλ, η αχτένιστη πριγκίπισσα -Σάλος με τον ατημέλητο κότσο της [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Μέγκαν Μαρκλ, η αχτένιστη πριγκίπισσα -Σάλος με τον ατημέλητο κότσο της [εικόνες & βίντεο]

Η Μέγκαν Μαρκλ στην τελευταία της εμφάνιση. Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από την στιγμή που ανακοινώθηκε ο αρραβώνας της Μέγκαν Μαρκλ με τον πρίγκιπα Χάρι, φαίνεται πως όλες οι γυναίκες θέλουν να μάθουν πώς θα αποκτήσουν τόσο λαμπερά μαλλιά όπως η μέλλουσα πριγκίπισσα.

Μέγκαν Μαρκλ, η αχτένιστη πριγκίπισσα -Σάλος με τον ατημέλητο κότσο της [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0

Και τώρα, τα μαλλιά της Μέγκαν έχουν γίνει και πάλι θέμα έντονου σχολιασμού χάρη στο ασυνήθιστο στυλ που είχε κατά την επίσημη εμφάνισή της προχθές στο Μπρίξτον.

Ίσως έγινε θέμα γιατί είναι ένα ασυνήθιστο χτένισμα για ένα μέλος βασιλικής οικογένειας. Για τους υπόλοιπους όμως από εμάς, είναι τόσο συμβατικό όσο γίνεται: ένας ατημέλητος κότσος.

Prince Harry and Ms. Meghan Markle arrive at POP Brixton to visit @ReprezentRadio pic.twitter.com/NsxphnLDod

Όσους είναι λάτρεις της βασιλικής οικογένειας, είναι σίγουρο πως δεν έχουν δει ποτέ την Κέιτ Μίντλετον να κάνει κάποια δημόσια εμφάνιση, χωρίς να είναι πάντα «στην τρίχα», γιαυτό και ίσως δεν αποτελεί έκπληξη πως κάποιοι κατέφυγαν στο Twitter για να σχολιάσουν την τελευταία εμφάνιση της Μέγκαν Μαρκλ. Κι οι περισσότεροι την επαίνεσαν για την επιλογή της.

Μέγκαν Μαρκλ, η αχτένιστη πριγκίπισσα -Σάλος με τον ατημέλητο κότσο της [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1

«Αν η Μέγκαν Μαρκλ μπορεί να εμφανίζεται με ατημέλητο κότσο, τότε μπορώ κι εγώ» έγραψε μία χρήστης. «Λατρεύω το γεγονός πως η Μέγκαν μοιάζει μα έφτιαξε τον κότσο της μόλις 2 λεπτά προτού φύγει από το παλάτι. Μια προσιτή πριγκίπισσα. Μου αρέσει» σχολίασε κάποιος άλλος.

Κι ενώ η πλειοψηφία του κόσμου είδε με θετικό μάτι τον κότσο της Μέγκαν, κάποιοι αναφέρθηκαν στα επίσημα βασιλικά της καθήκοντα.

Μέγκαν Μαρκλ, η αχτένιστη πριγκίπισσα -Σάλος με τον ατημέλητο κότσο της [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 2

«Δεν μπόρεσα να κοιμηθώ ούτε λεπτό χθες. Ήμουν τόσο μπερδεμένη με τον κότσο της Μέγκαν» έγραψε κάποιος. «Ανεπίσημη κριτική στο στιλ της Μέγκαν Μαρκλ: μου αρέσουν τα ρούχα της, ακόμη και το ογκώδες μαντήλι, αλλά σε παρακαλώ φτιάξε τα μαλλιά σου – είναι κρίμα να είναι τόσο χάλια» σχολίασε κάποια άλλη. «Και οι δυο τους πρέπει να ωριμάσουν. Ο Χάρι είναι τριαντάρης και η Μέγκαν είναι σχεδόν 40. Δεν μπορεί να συνεχίσουν έτσι. Κάποια στιγμή θα αντιδράσει η βασίλισσα. Χρειαζόμαστε αξιοπρέπεια» καυτηρίασε ένας άλλος.

Αν και κάποιοι από τους αρνητικούς σχολιαστές θα ήθελαν να πιστεύουν πως η Μέγκαν δεν τηρεί το βασιλικό πρωτόκολλο, ο μόνος γνωστός «κανόνας» για τα μαλλιά που ισχύει για τα μέλη της βασιλικής οικογένειας είναι να τα καλύπτουν με καπέλο κατά τη διάρκεια επίσημων γεγονότων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ