Η προμηθεύτρια εσωρούχων του παλατιού αποκαλύπτει τι φορούσαν Νταϊάνα και Ελισάβετ [εικόνες] - iefimerida.gr

Η προμηθεύτρια εσωρούχων του παλατιού αποκαλύπτει τι φορούσαν Νταϊάνα και Ελισάβετ [εικόνες]

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απολύθηκε η επίσημη προμηθεύτρια εσωρούχων της βασίλισσας Ελισάβετ, επειδή έδωσε αναλυτικές πληροφορίες για τα... σουτιέν της βασίλισσας.

Συγκεκριμένα, η Τζουν Κέντον, της οποία η εταιρία προμηθεύει το Παλάτι με εσώρουχα εδώ και 57 χρόνια, περιέγραψε στο νέο της βιβλίο αναλυτικά την διαδικασία που ακολουθεί η Βασίλισσα για να αγοράσει τα εσώρουχά της, με αποτέλεσμα και να απολυθεί.

Η προμηθεύτρια εσωρούχων του παλατιού αποκαλύπτει τι φορούσαν Νταϊάνα και Ελισάβετ [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Η Τζουν ανέφερε πως η γαλαζοαίματη βγάζει την μπλούζα της για να της πάρουν μέτρα και στην συνέχεια διαλέγει όποια της αρέσουν περισσότερο και ταιριάζουν με την γκαρνταρόμπα της, την ώρα που τα σκυλάκια της παίζουν στο δωμάτιο.

Η σχεδιάστρια εσωρούχων αποφάσισε, λοιπόν, να γράψει και να δημοσιεύσει ένα βιβλίο σχετικό με τους γαλαζοαίματους που έχει εξυπηρετήσει, καθώς εκτός από την Βασίλισσα Ελισάβετ, έχουν αγοράσει εσώρουχα από την ίδια, η Πριγκίπισσα Νταϊάνα, η Πριγκίπισσα Μαργαρίτα και η Λαίδη Ελισάβετ Μπόους-Λυόν.

Η προμηθεύτρια εσωρούχων του παλατιού αποκαλύπτει τι φορούσαν Νταϊάνα και Ελισάβετ [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Στο βιβλίο της μάλιστα αποκαλύπτει λεπτομέρειες από τις ιδιωτικές στιγμές των κυριών του Παλατιού, αλλά και τις προτιμήσεις που είχαν οι ίδιες στα εσώρουχα.

Η Πριγκίπισσα Νταϊάνα φορούσε συνήθως σουτιέν με ενίσχυση, ενώ η ίδια διάλεγε μαγιό και εσώρουχα για τον Πρίγκιπα Γουίλιαμ και τον Χάρι, αφού πρώτα έβλεπε αφίσες με μοντέλα να τα φορούν.

Η προμηθεύτρια εσωρούχων του παλατιού αποκαλύπτει τι φορούσαν Νταϊάνα και Ελισάβετ [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Λέγεται μάλιστα πως το Παλάτι είχε χαλάσει χιλιάδες δολάρια στην εταιρία της Τζουν Κέντον, καθώς οι τιμές της ανά κομμάτι ξεκινούν από τα 100 δολάρια και αυξάνονται.

Μετά, λοιπόν, από αυτές τις κάπως άκομψες αποκαλύψεις, η Βασίλισσα Ελισάβετ δεν «χαρίστηκε» στην Τζουν Κέντον και έψαξε άλλον οίκο για να της φτιάχνει τα εσώρουχα.

Η προμηθεύτρια εσωρούχων του παλατιού αποκαλύπτει τι φορούσαν Νταϊάνα και Ελισάβετ [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Φωτογραφίες: AP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βασίλισσα Ελισάβετ εσώρουχα οίκος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ