Η χειρότερη παίκτρια μπόουλιγνκ.... ονειρευόταν στράικ, αλλά έσπασε την οθόνη από πάνω της [βίντεο] - iefimerida.gr

Η χειρότερη παίκτρια μπόουλιγνκ.... ονειρευόταν στράικ, αλλά έσπασε την οθόνη από πάνω της [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα στράικ για να εντυπωσιάσει τους φίλους της ήθελε να κάνει αυτή η γυναίκα στο βίντεο, αλλά τελικά τα πράγματα δεν ήρθαν καθόλου όπως τα περίμενε.

Παρ΄όλο που η Ντορίνια στην αρχή δίσταζε να παίξει, καθώς δεν είχε ξαναβρεθεί ξανά σε διάδρομο του μπόουλιγνκ, οι φίλοι της προσπάθησαν να την πείσουν να ρίξει την μπάλα.

Πηγαίνοντας στην άκρη του διαδρόμου και κρατώντας κάπως άγαρμπα την μπάλα, η Ντορίνια παίρνει φόρα και ετοιμάζεται να βάλει τα δυνατά της.

Η χειρότερη παίκτρια μπόουλιγνκ.... ονειρευόταν στράικ, αλλά έσπασε την οθόνη από πάνω της [βίντεο] | iefimerida.gr 0

Εν τέλει, όμως όταν φεύγει η μπάλα του μπόουλινγκ από τα χέρια της, δεν πάει στον διάδρομο.. δεν πάει καν κάτω... αλλά εκτινάσσεται προς τα πάνω και σπάει την τηλεόραση που δείχνει τις βαθμολογίες.

Η τηλεόραση σταματά να λειτουργεί και η Ντορίνια, εμφανώς σοκαρισμένη, γυρνά προς την μεριά της κάμερας, έχοντας βάλει τα χέρια στο πρόσωπό της.

Η χειρότερη παίκτρια μπόουλιγνκ.... ονειρευόταν στράικ, αλλά έσπασε την οθόνη από πάνω της [βίντεο] | iefimerida.gr 1

Όπως ήταν φυσικό αυτό το βίντεο δεν θα μπορούσε να μην κάνει θραύση στα social media, με τους περισσότερους να την χαρακτηρίζουν ως την χειρότερη παίχτρια μποουλινγκ που έχουν δει ποτέ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μπόουλινγκ ΣΠΑΣΜΕΝΗ ΟΘΟΝΗ βραζιλία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ