Ξέσπασε σε κλάματα η Ριάνα στην κηδεία του ξαδέρφου της που πέθανε από πυροβολισμό [εικόνες] - iefimerida.gr

Ξέσπασε σε κλάματα η Ριάνα στην κηδεία του ξαδέρφου της που πέθανε από πυροβολισμό [εικόνες]

Φωτογραφία: Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε πένθος έχει βυθιστεί η Ριάνα. Η ποπ σταρ βρέθηκε στην ιδιαίτερή της πατρίδα, τα νησιά Μπαρμπάντος για να αποχαιρετήσει τον αγαπημένο της ξάδελφο, Τάβον Κάισι Άλαϊν, ο οποίος πέθανε από πυροβολισμό.

Η νεαρή τραγουδίστρια ήταν ιδιαίτερα συγκινημένη και στην κηδεία παραβρέθηκαν όλοι οι συγγενείς και φίλοι της οικογένειας για να αποχαιρετήσουν τον 21χρονο Τάβον.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη cess (@cessgian) στις 10 Ιαν, 2018 στις 10:52 μμ PST

Η Ριάνα φορούσε ένα ολόλευκο φόρεμα με λευκά αθλητικά παπούτσια. Στο λαιμό της φορούσε έναν σταυρό και στα χέρια της βραχιόλια, ενώ κρατούσε μία λευκή τσάντα.

Ξέσπασε σε κλάματα  η Ριάνα στην κηδεία του ξαδέρφου της που πέθανε από πυροβολισμό [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Η 29χρονη ποπ σταρ όταν πληροφορήθηκε τον θάνατο του ξαδέλφου της έγραψε στο Instagram, «RIP για τον ξάδελφό μου... δεν μπορώ να πιστέψω ότι μόλις χτες τη νύχτα σε κρατούσα στην αγκαλιά μου!» κι όλα αυτά την επομένη των Χριστουγέννων, που πέρασε μαζί του. Και συνέχισε γράφοντας: «Ποτέ δεν πίστευα ότι θα ήταν η τελευταία φορά που θα ένιωθα τη ζεστασιά από το σώμα σου!!!».

Ο Τάβον περπατούσε στην περιοχή Eden Lodge του Αγίου Μιχαήλ όταν ένας ένοπλος τον πυροβόλησε αρκετές φορές στις 26 Δεκεμβρίου στις 7 το απόγευμα.

Τον νεαρό τον μετέφεραν στο νοσοκομείο, αλλά τελικά υπέκυψε στα τραύματά του.

Ξέσπασε σε κλάματα  η Ριάνα στην κηδεία του ξαδέρφου της που πέθανε από πυροβολισμό [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Στις αρχές Δεκεμβρίου, η αστυνομία των Μπαρμπάντος ανέφερε ότι υπήρξε σημαντική αύξηση των εγκλημάτων με όπλο στο νησί σε σύγκριση με το 2016. Από τις 28 δολοφονίες που διαπράχθηκαν το 2017, οι 22 έγιναν με τη χρήση όπλου.

Την περασμένη εβδομάδα, το Nation News ανέφερε ότι η αστυνομία συνέλαβε τον 23χρονο Shawayne Dashawn Williams ως ύποπτο για τη δολοφονία του εξαδέλφου της Ριάνα.

Ξέσπασε σε κλάματα  η Ριάνα στην κηδεία του ξαδέρφου της που πέθανε από πυροβολισμό [εικόνες] | iefimerida.gr 2

(AΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ριάνα κηδεία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ