Η ΤτΕ απαντά στον Δραγασάκη: Η ΑΑΔΕ έχει όλα τα στοιχεία για την αποστολή εμβασμάτων - iefimerida.gr

Η ΤτΕ απαντά στον Δραγασάκη: Η ΑΑΔΕ έχει όλα τα στοιχεία για την αποστολή εμβασμάτων

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Τράπεζα της Ελλάδας απάντησε στον Γιάννη Δραγασάκη αναφορικά με τα εμβάσματα στο εξωτερικό.

«Η ΑΑΔΕ έχει όλα τα στοιχεία για τα εμβάσματα στο εξωτερικό και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης όφειλε να το γνωρίζει» λένε κύκλοι της ΤτΕ μετά τις δηλώσεις του αντιπροέδρου της κυβέρνησης για τον εντοπισμό των στρατηγικών κακοπληρωτών

«Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης όφειλε να γνωρίζει ότι όλα τα στοιχεία για την αποστολή εμβασμάτων βρίσκονται στα χέρια της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων», σημείωναν κύκλοι της Τράπεζας της Ελλάδος σχετικά με τις δηλώσεις που είχε κάνει νωρίτερα ο Γιάννης Δραγασάκης σε εκδήλωση της ΕΕΣΕ σχετικά με τον εντοπισμό των στρατηγικών κακοπληρωτών.

Οι κύκλοι της Κεντρικής Τράπεζας πρόσθεταν δε, «ότι η ΤτΕ ανταποκρίνεται άμεσα στα αιτήματα αποστολής στοιχείων σχετικά με τα εμβάσματα που προέρχονται μεταξύ άλλων από δικαστικές και εισαγγελικές αρχές».

Τι είπε ο Δραγασάκης

Στην εκδήλωση, όπου παρουσιάστηκε η ετήσια έκθεση για το ελληνικό εμπόριο, ο κ. Δραγασάκης είχε αναφέρει: «Η Τράπεζα της Ελλάδος έχει πλήρη στοιχεία για τα χρήματα που φυγαδεύτηκαν στο εξωτερικό. Πρέπει επομένως, να συμβάλει και αυτή ώστε να εντοπιστούν και να υποστούν τις συνέπειες οι πραγματικοί συνειδητοί κακοπληρωτές και να ξεχωρίσει η ‘’ήρα από το στάρι’’ όπως λέει ο λαός μας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤτΕ Δραγασάκης εμβάσματα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ