Ο Κοντονής υπέρ της επέκτασης των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών - iefimerida.gr

Ο Κοντονής υπέρ της επέκτασης των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Υπέρ της επέκτασης των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών τάχθηκε ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο πολυνομοσχέδιο.

Μάλιστα, προσέθεσε ότι μέχρι στιγμής από το δημόσιο διάλογο και τις τοποθετήσεις των κομμάτων δεν έχει ακούσει κάποιον να διαφωνεί επί της ουσίας με το σύστημα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών.

«Δεν έχω ακούσει κάποιον να διαφωνεί με τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς. Θέλουμε κάποιους να ελέγχουν τους πλειστηριασμούς με τραμπουκισμούς και βία και δεν αναφέρομαι στις διαδηλώσεις του τελευταίου διαστήματος, ή θέλουμε να υπάρχει απόλυτη διαφάνεια και έλεγχος. Θέλουμε να χάνονται περιουσίες πολιτών για ένα κομμάτι ψωμί όπως συμβαίνει μέχρι σήμερα ή θέλουμε να διασφαλίσουμε έλεγχο διαφάνεια και καλύτερο εκπλειστηρίασμα μέσω αυτής της διαδικασίας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κοντονής πλειστηριασμοί
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ