Μελισσανίδης: Εμείς θα πάρουμε το πρωτάθλημα στο τέλος - iefimerida.gr

Μελισσανίδης: Εμείς θα πάρουμε το πρωτάθλημα στο τέλος

Φωτογραφία: AEKFC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ΑΕΚ έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της στην Γλυφάδα, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να δίνει το σύνθημα για το νέο έτος και τον μεγάλο στόχο της ΑΕΚ.

Την κατάκτηση του τίτλου. Μάλιστα, ο διοικητικός ηγέτης της Ενωσης δήλωσε ότι πιστεύει ότι η ΑΕΚ θα πάρει το πρωτάθλημα στο φινάλε και ανέφερε ότι οι ομάδες χτίζονται από τα αποδυτήρια.

Είπε μεταξύ άλλων ο κ.Μελισσανίδης στους παίκτες και το προπονητικό τιμ «Ήρθαμε για πρώτη φορά εκτός των Σπατων και των γραφείων μας σε αυτό το καταπληκτικό μαγαζί το Mutfak στη Γλυφάδα γιατί το έχει ένας φανατικός ΑΕΚτζης με καταγωγή από την Κωνσταντινούπολη. Θέλω να ευχηθώ σε όλους σας καλή χρόνια με υγεία σε σας και στις οικογένειές σας. Να έχουμε καλή συνέχεια στον δεύτερο γύρο και να δώσουμε χαρά στους οπαδούς καταφέρνοντας να τους φέρουμε το πρωτάθλημα! Και να σας πω ένα πράγμα! Είμαι πολλά χρόνια στο ποδόσφαιρο και έχω μάθει κάτι πολύ καλά. Οι ομάδες δεν φτιάχνονται ούτε με δηλώσεις, ούτε με λεφτά, ούτε με νεοπλουτίστικες μεθόδους. Οι ομάδες χτίζονται από τα αποδυτήρια. Και εμείς είμαστε οικογένεια και έχουμε τα καλύτερα αποδυτήρια. Αυτό το ζω, το εισπράττω. Θέλω λοιπόν να συνεχίσετε έτσι, έτσι όπως είμαστε: οικογένεια! Και θέλω να ευχαριστήσω τον κόουτς γιατί αυτό είναι καθαρά δικό του δημιούργημα. Να σας πω για ακόμα μια φορά καλή χρόνια, πάνω απ’ όλα υγεία και θέλω να πιστεύω ότι εμείς θα είμαστε αυτοί που θα πανηγυρίσουμε στο τέλος».

Από τους παίκτες της ΑΕΚ τα φλουριά έπεσαν σε Σέρχιο Αραούχο, Χρήστος Αντωνίου και Βινίσιους Φρέιτας και από το τεχνικό και ιατρικό τιμ σε Μανόλο Χιμένεθ και Γιάννη Μπουρουτζίκα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ