Tα μυστικά για να δώσεις χρώμα στο μακιγιάζ σύμφωνα με κορυφαίο make up artist - iefimerida.gr

Tα μυστικά για να δώσεις χρώμα στο μακιγιάζ σύμφωνα με κορυφαίο make up artist

Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το μακιγιάζ όπως και το στιλ είναι το πιο όμορφο γυναικείο παιχνίδι.

Αυτός είναι και ένας λόγος που το λατρεύουμε. Το γεγονός ότι μας επιτρέπει να γίνουμε δημιουργικές και να απελευθερώσουμε όλη μας την φαντασία και να παίξουμε με διαφορετικές αποχρώσεις και υφές. Καμβάς μας γίνεται το ίδιο μας το πρόσωπο. Και κάπως έτσι η ομορφιά παίρνει χρώμα και έχουμε μία από τις μεγαλύτερες τάσεις στο μακιγιάζ, που δεν φεύγει ποτέ από την μόδα.

Πολλές φορές αναρωτιόμαστε αν το κάνουμε σωστά, άλλες πάλι θέλουμε απλά να γινόμαστε όλο και καλύτερες, να βελτιώνουμε την τεχνική μας και να δημιουργούμε μόνες μας ανεπανάληπτα make up looks. Μπερδευόμαστε ανάμεσα στις τάσεις και σε αυτό που μας πηγαίνει περισσότερο και δεν έχουμε αυτοπεποίθηση. Τότε είναι που αναζητάμε τις συμβουλές των ειδικών.

Αυτών που ξέρουν καλύτερα από όλους τα σωστά βήματα για υπέροχο μακιγιάζ με έμφαση στο χρώμα, σε χείλη,μάτια και μάγουλα.

Διάβασε τις συμβουλές κορυφαίου make up artist για μακιγιάζ με χρώμα, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ χρώμα μακιγιάζ συμβουλές make up artist
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ