Μεγάλη διαδήλωση του κινήματος κατά των πλειστηριασμών - Ζωή: «Είμαστε εδω για να ρίξουμε την κυβέρνηση» [βίντεο] - iefimerida.gr

Μεγάλη διαδήλωση του κινήματος κατά των πλειστηριασμών - Ζωή: «Είμαστε εδω για να ρίξουμε την κυβέρνηση» [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δυναμικό «παρών» δίνουν για άλλη μια Τετάρτη στα Ειρηνοδικεία το κίνημα κατά των πλειστηριασμών, η ΛΑΕ, μέλη του ΠΑΜΕ και άλλων συλλογικοτήτων.

Για σήμερα ήταν προγραμματισμένοι 66 πλειστηριασμοί στην Αττική, μεταξύ των οποίων και 13 πρώτες κατοικίες.

Συγκεκριμένα, 22 στο Ειρηνοδικείο Αθηνών, 5 στο Αμαρουσίου, 3 στο Ειρηνοδικείο Αχαρνών, 4 στο δικαστήριο του Ιλίου, 1 στην Καλλιθέας, 8 στο Κορωπί, 4 στο Λαύριο, 2 στον Μαραθώνα, 4 στον Πειραιά και 1 στο Ειρηνοδικείο Περιστερίου.

Παρ' όλα αυτά, παρελθόν αποτελούν από τις 21 Φεβρουαρίου οι φυσικοί πλειστηριασμοί, ενώ σύμφωνα με ανακοίνωση του συλλόγου συμβολαιογράφων, για σήμερα Τετάρτη ακυρώνονται όλοι οι φυσικοί πλειστηριασμοί στα Ειρηνοδικεία.

Από την ημερομηνία αυτή -21 Φεβρουαρίου- το σύνολο των πλειστηριασμών θα γίνεται με ηλεκτρονικό τρόπο και συγκεκριμένα μέσα από την πλατφόρμα του Συλλόγου των Συμβολαιογράφων, που έχει ξεκινήσει να λειτουργεί από τον περασμένο Οκτώβριο.

Αυτό προβλέπει ειδική διάταξη που περιλαμβάνεται στο πολυνομοσχέδιο που κατατέθηκε στη Βουλή. Δείτε βίντεο την κινητοποίηση:

Παρούσα στην διαδήλωση και η Ζωή Κωνσταντοπούλου που δήλωσε πως οι διαδηλωτές έχουν στόχο να ρίξουν την κυβέρνηση. Δείτε την δηλωση στο βίντεο του iefimerida:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πλειστηριασμοί
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ