«Το παιδί με τα παγωμένα μαλλιά»: Μαθητής περπατά επί μία ώρα κάθε μέρα στους -9 για να πάει σχολείο [εικόνες] - iefimerida.gr

«Το παιδί με τα παγωμένα μαλλιά»: Μαθητής περπατά επί μία ώρα κάθε μέρα στους -9 για να πάει σχολείο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Viral έχει γίνει αυτή η φωτογραφία του μικρού μαθητή από την Κίνα, του οποίου τα μαλλιά έχουν παγώσει και ασπρίσει από το χιόνι.

Aν και στην αρχή το πιο πιθανό είναι κάποιος να γελάσει με τα μαλλιά του μικρού, μόλις δει πως έγιναν τα χέρια του από τον πάγο και ακούσει την ιστορία του σίγουρα θα μπει σε σκέψεις.

«Το παιδί με τα παγωμένα μαλλιά»: Μαθητής περπατά επί μία ώρα κάθε μέρα στους -9 για να πάει σχολείο [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, το αγοράκι της φωτογραφίας αναγκάζεται να περπατά περίπου 5 χιλιόμετρα κάθε μέρα για να φτάσει στο σχολείο του.

Φορώντας λεπτά ρούχα, καθώς δεν έχει άλλα, ο μαθητής πριν λίγες μέρες πήγε στο σχολείο για να γράψει ένα τεστ, παρ΄όλη την σφοδρή χιονόπτωση και τους -9 βαθμούς Κελσίου, με αποτέλεσμα να παγώσουν τα μαλλιά του και τα άκρα του.

«Το παιδί με τα παγωμένα μαλλιά»: Μαθητής περπατά επί μία ώρα κάθε μέρα στους -9 για να πάει σχολείο [εικόνες] | iefimerida.gr 1
«Το παιδί με τα παγωμένα μαλλιά»: Μαθητής περπατά επί μία ώρα κάθε μέρα στους -9 για να πάει σχολείο [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Ο μαθητής πάει τρίτη δημοτικού, προέρχεται από φτωχή οικογένεια και ζει με τον πατέρα, την γιαγιά του και την αδελφή του, καθώς η μητέρα του τον εγκατέλειψε όταν ήταν μωρό.

«Το παιδί με τα παγωμένα μαλλιά»: Μαθητής περπατά επί μία ώρα κάθε μέρα στους -9 για να πάει σχολείο [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Και μπορεί όλοι οι συμμαθητές του να γέλασαν, όταν τον είδαν με «χιονισμένα» μαλλιά, αλλά δεν ξέρουν πως ο Γουάνγκ Φουμάν ζει σε ένα ερειπωμένο σπίτι γεμάτο λάσπη και χωρίς θέρμανση.

Ο διευθυντής του σχολείου, ανέφερε πως ο 8χρονος μαθητής περπατά περισσότερο από μία ώρα κάθε μέρα προκειμένου να φτάσει στο σχολείο, πράγμα που σημαίνει πως ο μικρός βρισκόταν εκτεθειμένος στο χιόνι για τουλάχιστον δύο ώρες.

«Το παιδί με τα παγωμένα μαλλιά»: Μαθητής περπατά επί μία ώρα κάθε μέρα στους -9 για να πάει σχολείο [εικόνες] | iefimerida.gr 4

"Ο μαθητής με τα χιονισμένα μαλλιά" υπόμεινε όλο αυτό το μαρτύριο, προκειμένου να μην χάσει τις τελικές εξετάσεις στην τάξη του. Το αγοράκι μάλιστα αρίστευσε στις εξετάσεις, έχοντας σκορ 99 στα 100, ενώ σύμφωνα με τον διευθυντή, ο ίδιος είναι άριστος μαθητής με ταλέντο στα μαθηματικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κίνα μαθητής χιόνι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ