Μπαλάφας: Δεν είναι τρομερή η κατάσταση στα νησιά από τους μετανάστες - iefimerida.gr

Μπαλάφας: Δεν είναι τρομερή η κατάσταση στα νησιά από τους μετανάστες

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εύκολα διαχειρίσιμο χαρακτήρισε τον αριθμό των 30.000 μεταναστών στην Ελλάδα, ο υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μπαλάφας.

Σύμφωνα με τον ίδιο, θα μείνουν στην Ελλάδα 30.000 μετανάστες και ο αριθμός αυτός, αν δεν υπήρχαν οι ροές, είναι εύκολα διαχειρίσιμος.

Επιπλέον, ο κ. Μπαλάφας εξέφρασε την άποψη ότι «δεν υπάρχει τρομερή καταστροφή στις τοπικές κοινωνίες των νησιών από τους μετανάστες».

«Δεν υπάρχει καμία τρομερή επιρροή στην κοινωνική ζωή στο Βαθύ της Σάμου. Δεν είναι τρομερή η καταστροφή», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μπαλάφας, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.


Παραδέχθηκε ωστόσο, ότι «η κατάσταση μέσα στα κέντρα υποδοχής και τεκμηρίωσης ξέφυγε ένα διάστημα, είναι πολύ δύσκολες οι συνθήκες αλλά προσπαθούμε βήμα το βήμα να διορθώσουμε, κι εγώ θα ήθελα να υπάρξει ένα θαύμα και να σταματήσουν οι ροές».

Όσον αφορά στις ροές, υποστήριξε ότι «από τις 15 Αυγούστου και μετά ξέφυγε η κατάσταση, τώρα το μαζεύουμε».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ