«Μύλος» με Μολέδο -«Τα βρήκαμε», λέει ο ΠΑΟΚ, «καμία συμφωνία» απαντά ο Παναθηναϊκός! - iefimerida.gr

«Μύλος» με Μολέδο -«Τα βρήκαμε», λέει ο ΠΑΟΚ, «καμία συμφωνία» απαντά ο Παναθηναϊκός!

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί από τη Θεσσαλονίκη να βγαίνει προς τα έξω ότι ο Παναθηναϊκος και ο ΠΑΟΚ συμφώνησαν σε όλα για τον δανεισμό του Ροντρίγκο Μολέδο, όμως, επισήμως, κάτι τέτοιο διαψεύδεται από την «πράσινη» ΠΑΕ.

Χαρακτηριστικά, από το «τριφύλλι» τονίζουν, όπως μεταδίδει ο ΣΠΟΡ FM, ότι «με τον ΠΑΟΚ έγινε μια συζήτηση για τον Μολέδο. Δεν υπάρχει κάποια συμφωνία αυτή τη στιγμή».

Οι επόμενες ώρες θα δείξουν τι μέλλει γενέσθαι. Το πιθανότερο είναι, τελικά, να πέσουν οι υπογραφές, αλλά μέχρι τότε κανείς δεν μπορεί να πει κάτι με σιγουριά.

Οι δύο πλευρές είχαν συνάντηση νωρίτερα σήμερα, με τον δανεισμό του Μολέδο στον ΠΑΟΚ μέχρι το καλοκαίρι να είναι το επικρατέστερο σενάριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αν τελικά κλείσει το deal, ο Παναθηναϊκός θα πάρει ως ανταλλάγματα από τον ΠΑΟΚ τους Κάτσε και Κωνσταντινίδη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟΚ ΠΑΟ μολεδο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ